NBA

Οι Πέισερς διέσυραν τους Κλίπερς

Οι Πέισερς διέσυραν τους Κλίπερς
AP Photo/Darron Cummings AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Οι Πέισερς δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Κλίπερς, νικώντας τους εύκολα με 116-92.

Οι Πέισερς βρήκαν απέναντί τους μία ομάδα... ζαλισμένη όπως οι Κλίπερς, οι οποίοι καλά-καλά δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσους νέους παίκτες απέκτησαν την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών. Κανένας από αυτούς δεν ήταν διαθέσιμος βέβαια, ωστόσο το μπέρδεμα εξακολουθούσε να υφίσταται, με την Ιντιάνα να αρπάζει την ευκαιρία και να παίρνει μία εύκολη νίκη με 116-92.

Οι Πέισερς πήραν το πάνω χέρι χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 35-22 στην δεύτερη περίοδο, όταν και ξέφυγαν με 71-53 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Τα δεδομένα ήταν ξεκάθαρο πλέον πως δεν μπορούσαν να αλλάξουν, με την Ιντιάνα να φτάνει... περπατώντας στη νίκη.

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 29 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Μάιλς Τέρνερ να προσθέτει 17 πόντους και 6 κοψίματα και τον Θαντέους Γιανγκ 14 πόντους και 5 κλεψίματα.

Για τους Κλίπερς, ο Μοντρέζλ Χάρελ είχε 19 πόντους και ο Ντανίλο Γκαλινάρι 12 πόντους, σε μία βραδιά που σίγουρα θα θέλουν να την ξεχάσουν γρήγορα στην ομάδα του Λος Άντζελες.

ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ: Γιανγκ 14 (5 κλεψίματα), Μπογκντάνοβιτς 29, Τέρνερ 17 (4 κλεψίματα, 6 κοψίματα), Κόλισον 14, Έβανς 8, Σαμπόνις 8, Λιφ 7, Ο'Κουίν 2, Σάμερ 2, Χόλιντεϊ 2, Τζοζεφ 13

Λ.Α ΚΛΙΠΕΡΣ: Χάρελ 19, Γκαλινάρι 12, Μπέβερλι 9, Γκίγκλεους-Αλεξάντερ 8, Θόρνγουελ 5, Μότλεϊ 10, Ντελγκάδο 3, Γουίλιαμς 10, Ρόμπινσον 7, Γουάλας 9

Δείτε ΕΔΩ την κατάταξη του ΝΒΑ

AP Photo/Darron Cummings

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ