NBA

Οι παίκτες των Γουλβς μπουγέλωσαν τον προπονητή τους!

Οι παίκτες των Γουλβς μπουγέλωσαν τον προπονητή τους!

Οι παίκτες των Γουλβς πανηγύρισαν τη νίκη επί των Θάντερ με ένα μπουγέλο στον προσωρινό προπονητή τους, Ράιαν Σόντερς, ο οποίος σημείωσε την 1η νίκη της καριέρας του στο ΝΒΑ! Και υπήρχε λόγος για αυτό.

Οι Γουλβς νίκησαν με 119-117 τους Θάντερ στην Οκλαχόμα Σίτι και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 20-21. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο είχε ξεχωριστή σημασία για τον προσωρινό προπονητή τους, Ράιαν Σόντερς (αναβαθμίστηκε μετά τον απόλυση του Τομ Θίμποντο), αφού ήταν το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας, αλλά και η πρώτη του νίκη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ζήσει όμορφες στιγμές μετά το παιχνίδι.

Η αρχή έγινε με την λήξη του αγώνα, όταν οι παίκτες της Μινεσότα έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν για να τον συγχαρούν. Η συνέχεια ωστόσο δόθηκε στα αποδυτήρια, όταν οι παίκτες των Γουλβς τον περίμεναν και τον... μπουγέλωσαν, αποθεώνοντάς τον, πριν του δώσουν την μπάλα του αγώνα!

Όλα αυτά βέβαια δεν ήρθαν τυχαία για τον 32χρονο τεχνικό, ο οποίος είναι από τις πιο αγαπημένες φιγούρες στην ομάδα. Είναι όμως και κάτι ακόμα: Ο γιος του Φλιπ Σόντερς, του πρώην Προέδρου και προπονητή των Γουλβς, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2015 σε ηλικία 60 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Το όνομα "Σόντερς" είναι βαρύ σαν ιστορία στη Μινεσότα και αυτό το ξέρουν όλοι στον οργανισμό, με τους παίκτες των "Λύκων" να φροντίζουν να δείξουν την εκτίμησή τους στον Ράιαν Σόντερς, ο οποίος βρίσκεται χρόνια στην ομάδα.

Στα VIDEO που παρατίθενται μπορείτε πρώτα να δείτε τις αγκαλιές των παικτών των Γουλβς αμέσως μετά την λήξη του αγώνα και ακολούθως το... μπουγέλωμα του Σόντερς:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ