ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Ουόριορς "λύγισαν" τους Θάντερ

Golden State Warriors' Stephen Curry (30) celebrates a score against the Oklahoma City Thunder during the first half of an NBA basketball game, Tuesday, Oct. 16, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Οι Ουόριορς ζορίστηκαν κόντρα στους - χωρίς Ουέστμπρουκ - Θάντερ, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 108-100 στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν του ΝΒΑ.

Οι Ουόριορς ξεκίνησαν με το... δεξί τις φετινές τους υποχρεώσεις στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ . Έχοντας παραλάβει τα δακτυλίδια τους για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος , οι πρωταθλητές αρχικά ήταν ασταμάτητοι, μετά χαλάρωσαν υπερβολικά και τελικά έκαναν τα... απαραίτητα για να κερδίσουν με 108-100 τους μαχητικούς Θάντερ, που παρατάχθηκαν χωρίς τον τραυματία Ράσλ Ουέστμπρουκ.

Ο Στέφεν Κάρι με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κέβιν Ντουράντ να προσθέτει 27 πόντους και τον Κλέι Τόμπσον 14 πόντους αλλά με 5/20 σουτ. Για τους Θάντερ, ο Πολ Τζορτζ είχε 27 πόντους, ο Ντένις Σρόντερ 21 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ και ο Στίβεν Άνταμς 17 πόντους και 11 ριμπάουντ.

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΡΧΗ ΟΙ ΟΥΟΡΙΟΡΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΘΑΝΤΕΡ

Οι Ουόριορς ήταν ο συνήθης... καταιγιστικός εαυτός τους στην αρχή του παιχνιδιού, ξεφεύγοντας με 29-19 και 31-23 στην πρώτη περίοδο. Κι αν οι Θάντερ προσπάθησαν να αντιδράσουν στην δεύτερη περίοδο και ροκάνισαν την διαφορά, το τέλος της δεύτερης περιόδου βρήκε πάλι το Γκόλντεν Στέιτ να προηγείται με 57-47 και να δείχνει πως ελέγχει το ματς. Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο απλά.

Στην τρίτη περίοδο ένας... δαιμονισμένος Πολ Τζορτζ έφερε τα πάνω κάτω. Ο σταρ των Θάντερ πήρε "φωτιά" από την περιφέρεια και σκόραρε συνεχώς, σημειώνοντας 15 πόντους στην 3η περίοδο, κάτι που βοήθησε την Οκλαχόμα Σίτι να προηγηθεί με 67-66! Το παιχνίδι πλέον ήταν ντέρμπι και ως τέτοιο συνεχίστηκε, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται έκτοτε στο σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα. Στο φινάλε ωστόσο το Γκόλντεν Στέιτ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμο, φτάνοντας στη νίκη.

Οι Ουόριορς "λύγισαν" τους Θάντερ
Οι Ουόριορς "λύγισαν" τους Θάντερ

AP Photo/Ben Margot









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ