NBA

Οι Ντάλας Μάβερικς έβγαλαν στη σέντρα τον Κρίσταπς Πορζίνγκις

Οι Ντάλας Μάβερικς έβγαλαν στη σέντρα τον Κρίσταπς Πορζίνγκις
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

O Κρίσταπς Πορζίνγκις ξέχασε (!) να υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού κι ο προπονητής του στους Ντάλας Μάβερικς δεν έκανε καμία προσπάθεια για να τον καλύψει.

Χωρίς τον Κρίσταπς Πορζίνγκις αντιμετωπίζουν τους Ιντιάνα Πέισερς οι Μάβερικς το βράδυ της Κυριακής, με τον Λετονό πάουερ φόργουορντ να ευθύνεται ολοκληρωτικά γι' αυτή την απουσία. Σύμφωνα με τον head coach της ομάδας του Ντάλας, τον Ρικ Καρλάιλ, ο Πορζίνγκις δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση επειδή... ξέχασε να υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού το Σάββατο (25/7) όπως προβλέπει το πρωτόκολλο ασφάλειας του ΝΒΑ στη "φούσκα" της Disney World στο Ορλάντο.

" Ο Κρίσταπς δεν είναι διαθέσιμος απόψε. Έσπασε έναν από τους κανόνες χθες, δεν υποβλήθηκε σε εξέταση. Βασικά, απλώς ξέχασε να υποβληθεί στην εξέταση και όταν συμβαίνει αυτό, για λόγους ασφάλειας, δεν μπορείς την επόμενη μέρα να βρίσκεσαι με την ομάδα. Θα κάνει σήμερα το τεστ και πιστεύω ότι αύριο θα μπορεί να είναι ξανά μαζί μας" ήταν η ατάκα του Ρικ Καρλάιλ που σίγουρα δεν θα αισθάνεται χαρούμενος από την αφερεγγυότητα του δεύτερου καλύτερου παίκτη των Ντάλας Μάβερικς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ