NBA

Οι Νικς "βλέπουν" Κάζινς

Οι Νικς "βλέπουν" Κάζινς
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Νικς σκέφτονται να προσφέρουν συμβόλαιο στον ΝτεΜάρκους Κάζινς σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να αποσπάσουν την υπογραφή του Ντουράντ.

Ο Κέβιν Ντουράντ - που από χθες (26/6) είναι και επίσημα free agent - είναι ο μεγάλος στόχος των Νικς, αλλά και του... μισού ΝΒΑ, με τους Καϊρί Ίρβινγκ και Καγουάι Λέοναρντ να ακολουθούν. Σε περίπτωση ωστόσο που τελικά δεν καταφέρουν να πείσουν κάποιον από τους τρεις να τους προτιμήσει, έχουν ήδη ένα εναλλακτικό πλάνο: Να προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο στον ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Αυτό υποστηρίζει ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος Μαρκ Στάιν, ο οποίος ακολούθως εξήγησε το σκεπτικό των Νικς: Σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να αποκτήσουν κάποιον σταρ, τότε θα προσπαθήσουν να προσφέρουν συμβόλαια διάρκειας ενός ή δύο ετών, προκειμένου να έχουν ευελιξία κινήσεων.

Πάνω σε αυτή τη λογική, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς φαίνεται να ταιριάζει στο σκεπτικό των Νικς, αφού θα μπορούσαν να του κάνουν μία τεράστια οικονομική προσφορά για μονοετές συμβόλαιο για να είναι ανταγωνιστικοί και το καλοκαίρι του 2020 να βγουν ξανά στην αγορά.

Την ίδια στιγμή βέβαια, η λεπτομέρεια της υπόθεσης είναι ότι αν συμφωνήσουν με τον Κάζινς, τότε ενδέχεται να επηρεάσουν την εξέλιξη του Μίτσελ Ρόμπινσον, ο οποίος είχε μία καλή ρούκι σεζόν, αριθμώντας 7.3 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 2.4 κοψίματα μέσο όρο σε 20.6 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ