ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Νικς σόκαραν τους Σέλτικς στην Βοστώνη!

New York Knicks' Frank Ntilikina (11) drives for the basket against Boston Celtics' Marcus Morris (13) during the second half on an NBA basketball game in Boston, Wednesday, Nov. 21, 2018. (AP Photo/Michael Dwyer)
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Οι Νικς άφησαν τους Σέλτικς σε ρόλο κομπάρσου στη Βοστώνη και παίζοντας όμορφο μπάσκετ πήραν μία σπουδαία νίκη με 117-109!

Οι Νικς δεν κερδίζουν πολύ συχνά φέτος. Αυτό δεν τους εμπόδισε ωστόσο να πάνε στην έδρα των ασταθών Σέλτικς και να πάρουν τη νίκη με 117-109, δίνοντας μία γερή σφαλιάρα στην ομάδα του Μπραντ Στίβενς!

Οι Νεοϋορκέζοι είχαν τον έλεγχο από την αρχή του παιχνιδιού κόντρα στους Κέλτες, ξεφεύγοντας με 26-18 στην πρώτη περίοδο και 65-49 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι Σέλτικς δεν τα παράτησαν και θέλησαν να φέρουν τούμπα την κατάσταση, ωστόσο δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν τρόπο να φέρουν εντελώς τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι, γνωρίζοντας ακόμα μία εκτός προγράμματος ήττα.

Με αυτή τη νίκη οι Νικς βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 5-14, την ίδια στιγμή που οι Σέλτικς έχουν πλέον ρεκόρ 9-9, δείχνοντας για πολλοστή φορά ότι ψάχνονται.

Ο Τρέι Μπερκ με 29 πόντους, 6 ριμπάουντ και 11 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τιμ Χάρνταγουεϊ να προσθέτει 21 πόντους και τον Νόα Βονλέ 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τους Σέλτικς, ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε 22 πόντους, ο Μάρκους Μόρις 21 πόντους και οι Αλ Χόρφορντ και Γκόρντον Χέιγουορντ από 19 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Νικς σόκαραν τους Σέλτικς στην Βοστώνη!
Οι Νικς σόκαραν τους Σέλτικς στην Βοστώνη!

AP Photo/Michael Dwyer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ