NBA

Οι Μπλέιζερς των πέντε σέντερ, ξέμειναν από ψηλό

Portland Trail Blazers center Hassan Whiteside, center, has words for referee Josh Tiven, left, after Tiven called him for a foul during the second half of the team's NBA basketball game against the Sacramento Kings in Sacramento, Calif., Friday, Oct. 25, 2019. The Trail Blazers won 122-112. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
Portland Trail Blazers center Hassan Whiteside, center, has words for referee Josh Tiven, left, after Tiven called him for a foul during the second half of the team's NBA basketball game against the Sacramento Kings in Sacramento, Calif., Friday, Oct. 25, 2019. The Trail Blazers won 122-112. (AP Photo/Rich Pedroncelli) AP

Πέντε σέντερ έχουν οι Μπλέιζερς στο ρόστερ τους, αναγκάστηκαν όμως να καλέσουν παίκτη από την G-League για να καλύψουν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Η σεζόν των Μπλέιζερς ξεκίνησε με όνειρα συμμετοχής στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας, εξελίσσεται όμως με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Όχι τόσο για το ρεκόρ που απογοητεύει (3-6), όσο για την εικόνα της ομάδας του Πόρτλαντ που δεν είναι καλή, αλλά και για τους πολλούς τραυματισμούς που πρέπει να αντιμετωπίσει ο προπονητής Τέρι Στοτς.

Το άσχημο για τον Στοτς είναι πως ξέμεινε από σέντερ, καθώς και οι πέντε ψηλοί που βρίσκονται στο ρόστερ αντιμετωπίζουν άλλος σοβαρότερο, άλλος ελαφρύτερο πρόβλημα. Ο Χασάν Γουάιτσαϊντ έχει ένα διάστρεμμα, ο Ζακ Κόλινς υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες, ο Γιουσούφ Νούρκιτς αναρρώνει από το περσινό κάταγμα στο πόδι, ο Πάου Γκασόλ είναι άγνωστο πότε και αν θα ενισχύσει τους Μπλέιζερς, ενώ ο Σκαλ Λαμπισιέρ έχει κι αυτός ενοχλήσεις από ένα διάστρεμμα.

Μ' αυτά και μ' αυτά, οι Μπλέιζερς αναγκάστηκαν να καλέσουν τον Μόουζες Μπράουν με τον οποίο έχουν υπογράψει Two-Way συμβόλαιο, έναν 20χρονο ύψους 2μ.18 παίκτη περιορισμένων δυνατοτήτων τουλάχιστον σε αυτή τη φάση της καριέρας του. Μένει να δούμε αν ο Στοτς θα του δώσει και θέση βασικού στο αποψινό ματς με τους Χοκς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ