ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Μπακς "πάτησαν" τους Πίστονς, στο ρελαντί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, of Greece, in action against the Charlotte Hornets in the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Nov. 26, 2018. Charlotte won 110-107. (AP Photo/Nell Redmond)
AP Photo/Nell Redmond AP PHOTO/NELL REDMOND

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται σε... ήρεμη βραδιά για τα δεδομένα του, οι Μπακς διέσυραν με 115-92 τους Πίστονς.

Οι Πίστονς πήγαν με βλέψεις στο Μιλγουόκι. Πολύ σύντομα διαπίστωσαν ότι οι Μπακς δεν είχαν όρεξη για... αστεία. Τα "Ελάφια" ήταν απολαυστικά κόντρα στο Ντιτρόιτ και παρά την απουσία του Κρις Μίντλετον τη μέτρια βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διαλύσουν με 115-92 τους αντιπάλους τους και να βελτιώσουν το ρεκόρ τους σε 16-7.

Ο Γιάννης πραγματοποίησε μία από τις πιο ήσυχες φετινές του εμφανίσεις, μένοντας στους 15 πόντους με 6/10 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 3/4 βολές, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 5 λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής. Αυτό όμως δεν επηρέασε στο ελάχιστο τους Μπακς, που είχαν συνολικά έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και είχαν "καθαρίσει" το παιχνίδι από την τρίτη περίοδο.

Για τους Πίστονς, ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε 31 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ και ο Ρέτζι Τζάκσον 15 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΙ ΜΠΑΚΣ

Το Μιλγουόκι έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, ξεφεύγοντας με 15-6 και 26-17 στην πρώτη περίοδο, την οποία έκλεισε προηγούμενο με 30-21. Στην δεύτερη περίοδο οι Μπακς απλώς συντηρούσαν με ευκολία μία διψήφια διαφορά, χωρίς ωστόσο να ξεσπάσουν, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια όντες μπροστά στο σκορ με 56-45. Στην τρίτη περίοδο όμως αυτό θα άλλαζε.

Τα "Ελάφια" μπήκαν στο παρκέ στο τρίτο δωδεκάλεπτο αποφασισμένα να "καθαρίσουν" το παιχνίδι. Αυτό ακριβώς έκαναν και σφίγγοντας την άμυνά τους ξέφυγαν με... συνοπτικές διαδικασίες με 75-49 στα μέσα της τρίτης περιόδου, την οποία έκλεισαν προηγούμενοι με 84-64. Κάπως έτσι, η τέταρτη περίοδος αποδείχθηκε... τυπική διαδικασία, με το Μιλγουόκι να φτάνει διά περιπάτου στη νίκη.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Μπακς "πάτησαν" τους Πίστονς, στο ρελαντί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

AP Photo/Nell Redmond

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ