NBA

Οι Μπακς "έκλεψαν" τον Μπέντερ από την ΤΣΣΚΑ

Οι Μπακς "έκλεψαν" τον Μπέντερ από την ΤΣΣΚΑ
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Ντράγκαν Μπέντερ συμφώνησε για διετές συμβόλαιο 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Μιλγουόκι Μπακς και θα γίνει συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Ντράγκαν Μπέντερ όδευε προς τη Μόσχα και στην ΤΣΣΚΑ, τελικά όμως θα παίζει και την επόμενη χρονιά στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στους Μιλγουόκι Μπακς! Ο 22χρονος Κροάτης φόργουορντ συμφώνησε για διετές συμβόλαιο αξίας 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων με τα "ελάφια" , τα οποία είχαν άλλη μία θέση κενή στο ρόστερ και εν τέλει επέλεξαν γι αυτήν το Νο. 4 του Draft του 2016.

Ο Μπέντερ είχε δώσει τα χέρια με την ΤΣΣΚΑ προ ημερών, ωστόσο η συμφωνία θα ολοκληρωνόταν εφόσον δεν έβρισκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Αυτό συνέβη τελικά και ο ύψους 2,16μ. πάουερ φόργουορντ θα παραμείνει στο ΝΒΑ, προσθέτοντας κι άλλο βάθος στην φροντ λάιν των "ελαφιών" την επόμενη σεζόν.

Στα τρία χρόνια που έπαιξε στο Φοίνιξ, ο Μπέντερ δεν δικαίωσε τους "ήλιους" για την επιλογή τους στο Νο. 4 στο Draft. Παρότι πήρε πολλές ευκαιρίες από τους Σανς (έπαιζε 20,3 λεπτά κατά μέσο όρο), είχε 5,3 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 171 αγώνες, εκ των οποίων στους 64 ήταν βασικός. Την προηγούμενη χρονιά είχε 5,0 πόντους και 4,0 ριμπάουντ σε 18,0 λεπτά.

Σύμφωνα με τον Μπόμπι Μαρκς του ESPN, ο Κροάτης θα πάρει 1,7 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2019/20 και 1,8 για την επόμενη.

Το depth chart των Μπακς μετά την κίνηση του Μπέντερ θα είναι κάπως έτσι:

PG: Ερικ Μπλέντσο, Τζορτζ Χιλ

SG: Γουέσλι Μάθιους, Στέρλινγκ Μπράουν, Κάιλ Κόρβερ, Ντόντε ΝτιΒιτσέντσο

SF: Κρις Μίντλετον, Πατ Κόνατον, Θανάσης Αντετοκούνμπο

PF: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ερσάν Ιλιασόβα, Ντι Τζέι Γουίλσον

C: Μπρουκ Λόπεζ, Ρόμπιν Λόπεζ, Ντράγκαν Μπέντερ

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ