NBA

Οι Μπακς άφησαν ελεύθερο τον Κάνααν

Οι Μπακς άφησαν ελεύθερο τον Κάνααν
AP PHOTO/NUCCIO DINUZZO

Ο Αϊζάια Κάνααν δεν έπεισε τους Μπακς στο δεκαήμερο που πέρασε στο Μιλγουόκι, με αποτέλεσμα να αποδεσμευτεί. Υπογραφές και σε Χιούστον, Φίνιξ.

Δεν στέριωσε στο Μιλγουόκι ο Αϊζάια Κάνααν. Οι Μπακς αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το 10ήμερο συμβόλαιο του 28χρονου γκαρντ, ο οποίος είχε υπογράψει αρχικά στις 25 Φεβρουαρίου με την προοπτική να αποτελέσει εναλλακτική λύση στην θέση "1" πίσω από τους Ερικ Μπλέντσο και Τζορτζ Χιλ. Ο Κάνααν δεν έπεισε πάντως τον Μάικ Μπούντενχολζερ.

Στα τέσσερα παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα των "ελαφιών", ο εκρηκτικός γκαρντ είχε απολογισμό 1,5 πόντους και 0,8 ασίστ κατά μέσο όρο, παίζοντας όμως μόνο 7,8 λεπτά. Οι Μπακς έγιναν η τρίτη ομάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (μετά τους Σανς και τους Τίμπεργουλβς) για τον Κάνααν, που ψάχνει πλέον άλλη ευκαιρία στο ΝΒΑ.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΧΙΟΥΣΤΟΝ, ΦΙΝΙΞ

Διαφορετική απόφαση από τους Μπακς αναμένεται να πάρουν οι Ρόκετς στην περίπτωση του Τέρενς Τζόουνς. Σύμφωνα με την Houston Chronicle ο 27χρονος φόργουορντ θα υπογράψει δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο στις "ρουκέτες", ελπίζοντας να παραμείνει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Μέχρι στιγμής, πάντως, ακόμα δεν έχει παίξει σε αγώνα του Χιούστον.

Αυτός που υπέγραψε νέο 10ήμερο συμβόλαιο χθες ήταν ο Ρέι Σπόλντινγκ. Ο ρούκι πάουερ φόργουορντ δεν έχει παίξει ακόμα σε αγώνα της κανονικής περιόδου (παρότι βρίσκεται στο Φίνιξ από τις 21/2), αλλά θα μείνει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στους "ήλιους".

Photo credits: AP Photo/Nuccio DiNuzzo

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ