NBA

Οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του Μπακς - Χόρνετς στο Παρίσι

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo smiles before a preseason NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves Thursday, Oct. 17, 2019, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo smiles before a preseason NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves Thursday, Oct. 17, 2019, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) AP

Εχετε προγραμματίσει να ταξιδέψετε στο Παρίσι και ψάχνετε εισιτήρια για το ματς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σάρλοτ Χόρνετς; Το Sport24.gr παρουσιάζει αναλυτικά τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Μόλις 98 μέρες έμειναν για τον αγώνα των Μπακς με τους Χόρνετς στο Παρίσι, για το πρώτο ματς κανονικής περιόδου που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Η αναμέτρηση των ομάδων του Μιλγουόκι και της Σάρλοτ θα διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου 2020 στην AccorHotels Arena στο Μπερσί, αρκετοί Έλληνες έχουν ήδη προγραμματίσει να ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο και σιγά-σιγά θα πρέπει να προετοιμαστούν για να εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους γι' αυτόν τον ιστορικό αγώνα

Συγκεκριμένα, ένας σημαντικός αριθμός εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμο για προαγορά στις 12:00 της 23ης Οκτωβρίου μέσω του Ticketmaster, πριν η γενική πώληση ξεκινήσει στις 25 Οκτωβρίου.

Η διαδικασία θα γίνει μέσω της κατηγορίας "Verified Fan", ώστε κάθε φίλος του μπάσκετ να έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει θέση στο γήπεδο και να αποφευχθούν περιστατικά μαζικών αγορών. Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να εγγραφεί στην κατηγορία "Verified Fan" του Ticketmaster έως τις 21 Οκτωβρίου ( click εδώ ). Στις 22 Οκτωβρίου, μια μέρα πριν ξεκινήσει η προπώληση, οι "Verified Fans" θα λάβουν έναν μοναδικό κωδικό και ένα link με sms, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στη διαδικασία. Μόλις η προπώληση ξεκινήσει στις 12:00 της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλικάρουν στο link που τους έχει σταλεί, ώστε να μπουν στην εικονική σειρά και να περιμένουν μέχρι να τους ζητηθεί ο κωδικός. Τότε θα μπορούν να επιλέξουν την κατηγορία και τον αριθμό των εισιτηρίων (έως 4) που τους ενδιαφέρουν, έχοντας όμως δέκα λεπτά στη διάθεσή τους.

Όποιος δεν καταφέρει να εξασφαλίσει εισιτήριο μέσω της προπώλησης, θα μπορεί να το κάνει δύο μέρες αργότερα, στις 12:00 της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου, όταν ξεκινήσει η γενική πώληση μέσω του Ticketmaster. Για περισσότερες πληροφορίες για τον ιστορικό αγώνα στο Παρίσι, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο .

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ