NBA

Οι Λέικερς αποσύρθηκαν από τη διεκδίκηση του Άντονι Ντέιβις

New Orleans Pelicans forward Anthony Davis (23) in action during an NBA basketball game Friday, Nov. 30, 2018, in Miami. (AP Photo/Brynn Anderson)
New Orleans Pelicans forward Anthony Davis (23) in action during an NBA basketball game Friday, Nov. 30, 2018, in Miami. (AP Photo/Brynn Anderson) AP

Μπλόφα ή πραγματικότητα; Οι Λέικερς σταμάτησαν να διαπραγματεύονται για τον Άντονι Ντέιβις, καθώς όπως αναφέρουν οι Λος Άντζελες Τάιμς, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης είχε εξωφρενικές απαιτήσεις.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΝΒΑ, καθώς δύο μέρες πριν το Trade Deadline της 7ης Φεβρουαρίου (εκπνέει στις 22:00 ώρα Ελλάδας) οι παράγοντες των Λέικερς πήραν μια ανέλπιστη απόφαση και αποσύρθηκαν από την διεκδίκηση του Άντονι Ντέιβις καθώς υποστηρίζουν πως οι απαιτήσεις των Πέλικανς ήταν εξωφρενικές!

Σύμφωνα με τους Λος Άντζελες Τάιμς, ο Μάτζικ Τζόνσον κι ο Ρομπ Πελίνκα έκαναν το απόγευμα της Τρίτης (5/2) πίσω και πλέον δεν ενδιαφέρονται για τον κορυφαίο ψηλό της Λίγκας που τόσο ήθελαν να πάρουν στους Λιμνανθρώπους, χωρίς ωστόσο να μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά αν πρόκειται για μπλόφα ή για πραγματική απόφασή τους.

Η τελική πρόταση των Λέικερς περιλάμβανε τους Λόνζο Μπολ, Τζος Χαρτ, Μπράντον Ίνγκραμ, Ίβιτσα Ζούμπατς, Κάιλ Κούζμα, Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ και δύο draft picks πρώτων γύρων, οι παράγοντες της ομάδας του Λος Άντζελες περίμεναν απάντηση, εκείνοι των Πέλικανς λέγεται πως ζήτησαν ακόμη δύο έως τέσσερα draft picks και εκεί χάλασε η δουλειά.

Στις προτάσεις των Λέικερς υπήρχαν και τα ονόματα των Ραζόν Ρόντο, Λανς Στέφενσον, Μάικλ Μπίσλι, στο Λος Άντζελες ήταν διατεθειμένοι ακόμη και να φορτωθούν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του Σόλομον Χιλ για να δώσουν ακόμη ένα κίνητρο στους Πέλικανς, φαίνεται όμως πως στην Νέα Ορλεάνη ήταν εξ' αρχής αποφασισμένοι να μην πραγματοποιήσουν την επιθυμία του αθλητή τους που πλέον βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μια κατάσταση που ο ίδιος δημιούργησε.

Ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, πάντως, υποστηρίζει πως οι Λέικερς συνεχίζουν τις κινήσεις τακτικής και θα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σηκώσουν το τηλέφωνο αν οι Πέλικανς αποφασίσουν να διαπραγματευθούν σε νέα βάση, με λογικές απαιτήσεις και για ονόματα που έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ