NBA

Οι Κρις Γουέμπερ, Μπεν Γουάλας μεταξύ των υποψήφιων για το Hall of Fame

Οι Κρις Γουέμπερ, Μπεν Γουάλας μεταξύ των υποψήφιων για το Hall of Fame
AP PHOTO/DUANE BURLESON

Επτά πρώην παίκτες του ΝΒΑ είναι υποψήφιοι για είσοδο στο Hall of Fame με την "κλάση" του 2019, μεταξύ αυτών και οι Κρις Γουέμπερ, Μπεν Γουάλας.

Δύο από τους ψηλούς που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο ΝΒΑ της προηγούμενης δεκαετίας συμπεριλήφθηκαν στη λίστα των υποψήφιων για είσοδο στο Hall of Fame αυτή τη χρονιά. Ο λόγος για τον Κρις Γουέμπερ και τον Μπεν Γουάλας, οι οποίοι ξεχωρίζουν από τη λίστα των 13 υποψήφιων ονομάτων που ανακοίνωσε το Hall of Fame για την “κλάση” του 2019, η οποία θα ανακοινωθεί όπως κάθε χρόνο στο περιθώριο του κολεγιακού Final Four τον προσεχή Απρίλιο.

Ο μεν Γουέμπερ έχει υπάρξει υποψήφιος ξανά για είσοδο στο Hall of Fame, όπως και άλλοι δύο παλιοί παίκτες του ΝΒΑ, ο Μπόμπι Τζόουνς και ο Σίντνι Μονκρίφ, καθώς και οι Λέτα Άντριους (προπονήτρια highschool), Χιου Έβανς (διαιτητής του ΝΒΑ), Μπιλ Φιτς (προπονητής ΝΒΑ), Μπάρμπαρα Στίβενς (προπονήτρια κολεγιακού μπάσκετ), Έντι Σάτον (προπονητής στο NCAA), Τερέζα Γουέδερσπουν (παίκτρια του WNBA), οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν και φέτος στην σχετική λίστα.

Ο Γουάλας, από την άλλη, είναι για πρώτη φορά υποψήφιος, όπως και οι άλλοι τρεις παλιοί παίκτες του ΝΒΑ, ο Τζακ Σίκμα, ο Μαρκές Τζόνσον και ο Πολ Γουέστφαλ. Ο τελευταίος είναι υποψήφιος όχι για την προπονητική καριέρα του, αλλά ως παίκτης, καθώς υπήρξε πέντε φορές All-Star στο παρελθόν.

Photo credits: AP Photo/Duane Burleson

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ