NBA

Οι Καβαλίερς έχουν το πακέτο για να πάρουν τον Μπεν Σίμονς

Οι Καβαλίερς έχουν το πακέτο για να πάρουν τον Μπεν Σίμονς
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Έτοιμοι να διεκδικήσουν τον Μπεν Σίμονς σε περίπτωση που οι Σίξερς τον βάλουν στο trading block είναι οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, που θα δημιουργήσουν ένα πακέτο με καλά draft picks και νεαρά ταλέντα για τον Αυστραλό περιφερειακό.

Στα 17-18 του χρόνια ήταν ένα φαινόμενο, ένας νεαρός αθλητής που πολλοί πίστευαν ότι θα γράψει ιστορία στο ΝΒΑ. Ο Μπεν Σίμονς έγινε στο 2016 NBA Draft η πρώτη επιλογή, έχασε τη ρούκι σεζόν του εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού και έως τώρα που διανύει την τρίτη χρονιά της επαγγελματικής του καριέρας δεν έχει πείσει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων της Λίγκας. Στα 24 του ο Αυστραλός περιφερειακός μετρά 16.4 πόντους από 56.5% στο δίποντο και 59.3% στις βολές, 8.3 ριμπάουντ, οκτώ ασίστ και 1.7 κλεψίματα ανά 34.3 λεπτά συμμετοχής σε 217 αγώνες, οι μέσοι όροι του ανά σεζόν είναι πανομοιότυποι και στη Φιλαδέλφεια ίσως σκεφτούν την παραχώρησή του σε περίπτωση που αποτύχουν και φέτος.

Δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Σίμονς υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι πενταετή επέκταση 170 εκατομμυρίων δολαρίων, σίγουρα όμως υπάρχει μια ομάδα που τον θέλει και είναι έτοιμη ακόμη και να πληρώσει υπεραξία για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Αυτή η ομάδα είναι οι Καβαλίερς, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα του Cleveland.com που υπογράφει ο Κρις Φέντορ θεωρούν ότι μπορούν να δημιουργήσουν ένα άκρως ελκυστικό πακέτο για να πείσουν τους Σίξερς να τους τον παραχωρήσουν. Σε αυτό το πακέτο αναμένεται να βρίσκονται draft picks πρώτων γύρων, ένα από τα οποία αναμένεται να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα του επερχόμενου Draft, αλλά και νεαροί παίκτες με τους γκαρντ Κόλιν Σέξτον - Ντάριους Γκάρλαντ να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ