NBA

Οι Καβαλίερς έβγαλαν στο σφυρί τον Κέβιν Λοβ

Οι Καβαλίερς έβγαλαν στο σφυρί τον Κέβιν Λοβ

Διαθέσιμος για ανταλλαγή είναι πλέον ο Κέβιν Λοβ, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ακούνε τις ενδιαφερόμενες ομάδες, ωστόσο το συμβόλαιό του παραείναι βαρύ και σίγουρα όχι ελκυστικό.

Η μία πλευρά του νομίσματος λέει πως οι Καβαλίερς είναι πλέον ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να συζητήσουν με κάθε ομάδα της Λίγκας για την ανταλλαγή του Κέβιν Λοβ. Η άλλη πλευρά λέει πως ο 31χρονος πλέον πάουερ φόργουορντ έχει ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο (120 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2023 δηλαδή) με αποτέλεσμα να μην είναι και εύκολη υπόθεση η παραχώρησή του.

Και κάπως έτσι, η γκρίνια που υπάρχει στις τάξεις των Καβαλίερς γίνεται ακόμη πιο έντονη καθώς ο Λοβ δεν αισθάνεται πλέον άνετα σε αυτή την ομάδα, με τον προπονητή Τζον Μπιλέιν να συμπεριφέρεται στους αθλητές του σαν μέλη κολεγιακού προγράμματος.

Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, οι παράγοντες των Καβς αποφάσισαν να ακούσουν όσα έχουν να τους πουν οι οργανισμοί που ενδιαφέρονται (;) για τον Λοβ, ο οποίος βρίσκεται σε κάθετη πτώση την τελευταία τριετία. Τη σεζόν 2017/18 έπαιξε σε 59 αγώνες, πέρυσι σε μόλις 22 και φέτος αντιμετωπίζει και πάλι προβλήματα που δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται στο 100%.

Εχει 16.7 πόντους από 52.2% στο δίποντο, 37.6% στο τρίποντο και 88.1% στις βολές, μαζί με 10.7 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά 31 λεπτά συμμετοχής σε 17 αναμετρήσεις, με την ομάδα του να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 13η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 5-16 (3-9 εντός, 2-7 εκτός).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ