NBA

Οι Γουόριορς συμβιβάστηκαν με την πραγματικότητα και αποχαιρέτησαν τη σεζόν

Golden State Warriors head coach Steve Kerr looks on as the Warriors play the Dallas Mavericks during the first half of an NBA basketball game, Saturday, Nov. 17, 2018, in Dallas. The Mavericks won 112-109. (AP Photo/Ron Jenkins)
AP Photo/Ron Jenkins AP PHOTO/RON JENKINS

Με οργανισμό που τέθηκε εκτός λειτουργίας μοιάζουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καθώς όπως δήλωσε ο Στιβ Κερ, η χρονιά της ομάδας με το χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ ολοκληρώθηκε.

Με ρεκόρ 15-50, δεν είχαν απλώς το χειρότερο ρεκόρ στη Δυτική Περιφέρεια, αλλά το χειρότερο ρεκόρ σε όλο το ΝΒΑ. Οι Γουόριορς ήταν η 30η ομάδα της Λίγκας τη σεζόν 2019/20 και πλέον φαίνεται πως έχουν συμβιβαστεί στην ιδέα πως η χρονιά ολοκληρώθηκε εξαιτίας του κορονοϊού .

Ο Στιβ Κερ εξήγησε την Τρίτη (28/4) ότι την εβδομάδα που πέρασε έγινε ομαδική τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν όλα τα μέλη της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο, μια τηλεδιάσκεψη που όπως εξήγησε ο έμπειρος προπονητής έμοιαζε με το ετήσιο exit meeting που κάνει κάθε οργανισμός στο τέλος της χρονιάς του.

"Μοιάζει με το τέλος της σεζόν. Μιλάμε με τους παίκτες μας, φαίνεται όμως ότι η δική μας χρονιά ολοκληρώθηκε" ήταν τα λόγια του Κερ, που ουσιαστικά δείχνει πως δεν πρόκειται να δούμε αγώνες της κανονικής περιόδου. Αν το ΝΒΑ επιστρέψει στα παρκέ, θα το κάνει για τα playoffs και ίσως και εκεί να υπάρχει ένα πιο... σύντομο format για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ