ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Γουόριορς "επέστρεψαν"

Οι Γουόριορς "επέστρεψαν"
AP PHOTO/TONY AVELAR

Ο Κέβιν Ντουράντ και ο Κλέι Τόμπσον πέτυχαν μαζί 63 πόντους και οι Γουόριορς συνέτριψαν τους Μπλέιζερς 125-97, σπάζοντας ένα σερί τεσσάρων ηττών (VIDEO).

Μετά το τέλος των πιο δύσκολων δύο εβδομάδων εδώ και πολλά χρόνια, η... διασκέδαση και τα χαμόγελα επέστρεψαν στο Όκλαντ. Οι Γουόριορς έμοιαζαν έπειτα από πολύ καιρό με την ομάδα που σκορπάει τον τρόμο την τελευταία τριετία στο ΝΒΑ, καθώς συνέτριψαν τους Μπλέιζερς 125-97, σπάζοντας ένα σερί τεσσάρων ηττών, το μεγαλύτερο την τελευταία πενταετία.

Ο Κέβιν Ντουράντ (32 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 τάπες) και ο Κλέι Τόμπσον (31 πόντοι, 8 ριμπάουντ) είχαν τρελά κέφια, ο Κουίν Κουκ πρόσθεσε άλλους 18 πόντους (με 5/8 τρίποντα) και το Γκόλντεν Στέιτ ισοπέδωσε τους Μπλέιζερς, έχοντας 17/32 τρίποντα, συνολικό ποσοστό 56,5% στα σουτ, 29 ασίστ, 11 κλεψίματα και άλλα τόσα 11 κοψίματα!

Οι Γουόριορς "επέστρεψαν"

Παρών στο γήπεδο ήταν και ο Στέφεν Κάρι, που νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας ενεπλάκη σε αυτοκινητικό ατύχημα, δίχως όμως να πάθει το παραμικρό. Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς παραμένει όμως στα "πιτς" λόγω του τραυματισμού που έχει στους προσαγωγούς, όπως και ο Ντρέιμοντ Γκριν. Παρόλα αυτά οι "πολεμιστές" δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα για να φτάσουν στην 8η σερί εντός έδρας νίκη επί του Πόρτλαντ.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ (23 πόντοι, 8 ασίστ), ο Γιουσούφ Νούρκιτς (22 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (19 πόντοι) ήταν οι κορυφαίοι των Μπλέιζερς, οι οποίοι έχασαν την επαφή στο σκορ στις αρχές της δεύτερης περιόδου και δεν την ξαναβρήκαν ποτέ. Κάπως έτσι, δύο ημέρες μετά την συντριβή στο Μιλγουόκι με 43 πόντους διαφορά, έχασαν σήμερα με 28, ολοκληρώνοντας την δύσκολη περιοδεία τους με ρεκόρ 2/4.


Photo credits: AP Photo/Tony Avelar
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ