NBA

Οι Γουόριορς έκαναν το 4-0 έχοντας για λιγότερα λεπτά το προβάδισμα!

Οι Γουόριορς έκαναν το 4-0 έχοντας για λιγότερα λεπτά το προβάδισμα!
(AP PHOTO/TED S. WARREN)

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό προέκυψε μετά το τέλος της σειράς των τελικών της Δύσης, καθώς οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς "σκούπισαν" μεν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, αλλά είχαν για λιγότερα λεπτά το προβάδισμα!

Μετά το τέλος του Game 4 απέναντι στους Γουόριορς, ο head coach των Μπλέιζερς, Τέρι Στοτς, παραδέχτηκε πως η ομάδα του ήταν πολύ ανταγωνιστική στη σειρά, παρά το τελικό 4-0. Κι ενδεχομένως να μην είχε άδικο. Βλέπετε, σύμφωνα με το ESPN, οι Μπλέιζερς είχαν για περισσότερα λεπτά το προβάδισμα στη διάρκεια της σειράς, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν ούτε μία φορά.

Πιο συγκεκριμένα, το Πόρτλαντ ήταν μπροστά για 101 λεπτά σε όλη τη σειρά, με τους Γουόριορς να έχουν το προβάδισμα για 83 λεπτά. Παρόλα αυτά, το Γκόλντεν Στέιτ "σκούπισε" τη σειρά με 4-0.

Εκτός αυτού, οι Μπλέιζερς έγιναν η μοναδική ομάδα τα τελευταία 20 χρόνια που χάνει σειρά με 4-0, ενώ είχε προβάδισμα 15+ πόντων στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια! Στο Game 2 το Πόρτλαντ βρέθηκε στο +17, στο Game 3 στο +18 και στο Game 4 στο +17. Στο τέλος, όμως, εκείνοι που πανηγύρισαν ήταν ο Στεφ Κάρι και οι συμπαίκτες του.

(AP Photo/Ted S. Warren)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ