ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Γουλβς ταπείνωσαν τους Σπερς!

San Antonio Spurs' DeMar DeRozan, left, drives past Minnesota Timberwolves' Andrew Wiggins in the first half of an NBA basketball game Wednesday, Nov. 28, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
AP Photo/Jim Mone AP PHOTO/JIM MONE

Απίστευτα πράγματα έγιναν στη Μινεσότα, με τους Γουλβς να διαλύουν με 128-89 τους Σπερς, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκαν ακόμα και με 48 πόντους διαφορά!

Οι Γουλβς είχαν ηττηθεί στα 14 από τα 15 τελευταία παιχνίδια που αντιμετώπισαν τους Σπερς. Αυτοί όμως δεν είναι οι Σπερς του παρελθόντος. Αυτό έγινε σαφές στη Μινεσότα, με τους Γουλβς να διαλύουν με το εκκωφαντικό 128-89 τους Σπερς!

Η Μινεσότα έκανε ό,τι ήθελε μία ομάδα που θύμιζε Σπερς μόνο λόγω των εμφανίσεων που φορούσαν οι παίκτες της. Στηριζόμενη σε ένα τρομερό επιμέρους σκορ 29-9 στην δεύτερη περίοδο, η Μινεσότα "καθάρισε" από νωρίς το παιχνίδι, κάποια στιγμή ξέφυγε με 48 πόντους διαφορά (!) και τελικά έφτασε σε μία άνετη νίκη.

Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη της Μινεσότα, που βελτίωσε το ρεκόρ της ομάδας στο 11-11, με τους Σπερς να έχουν ρεκόρ 10-11.

Ο Ρόμπερτ Κόβινκτον με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τους Καρλ-Άντονι Τάουνς και Ντέρικ Ρόουζ να προσθέτουν από 16 πόντους, σε μία βραδιά που η Μινεσότα είχε 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Για τους Σπερς, ο Τζέικομπ Πετλ είχε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ και ο Κουίνσι Ποντέξτερ 13 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Γουλβς ταπείνωσαν τους Σπερς!
Οι Γουλβς ταπείνωσαν τους Σπερς!

AP Photo/Jim Mone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ