ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Γκρίζλις προσγείωσαν τους Νάγκετς

Memphis Grizzlies center Marc Gasol reacts to a play during the second half of the team's NBA basketball game against the Utah Jazz on Friday, Nov. 2, 2018, in Salt Lake City. (AP Photo/Alex Goodlett)
AP Photo/Alex Goodlett AP PHOTO/ALEX GOODLETT

Οι Γκρίζλις έδειξαν τα δόντια τους, επικρατώντας με 89-87 των Νάγκετς, που ηττήθηκαν μόλις για 2η φορά φέτος. Μόλις 1 σουτ επιχείρησε ο Νίκολα Γιόκιτς!

Οι Γκρίζλις έχουν αποφασίσει φέτος να επιστρέψουν στις... ρίζες τους. Σταμάτησαν λοιπόν να ακολουθούν την λογική του τρεξίματος και των υψηλών σκορ, παρά γύρισαν πίσω στο (μπασκετικό) ξύλο. Απέναντι στους Νάγκετς αυτό το πλάνο απέδωσε, με το Μέμφις να παίρνει μία σπουδαία νίκη με 89-87, υποχρεώνοντας το Ντένβερ μόλις στην 2η φετινή του ήττα έπειτα από 11 αγώνες.

Οι Νάγκετς είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο φινάλε, αλλά το τρίποντο του Νίκολα Γιόκιτς δεν βρήκε στόχο, με τον Τζαμάλ Μάρεϊ να αστοχεί κι αυτός με την σειρά του αμέσως μετά σε δίποντο. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια ήταν πως αυτό το σουτ του Γιόκιτς ήταν μόλις το πρώτο του σε όλο το παιχνίδι (!) με τον Σέρβο για κάποιο λόγο να αρνείται να σουτάρει για 4 δωδεκάλεπτα και να ολοκληρώνει τον αγώνα με 4 πόντους με 0/1 τρίποντο, 4/4 βολές, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 6 λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής!

Ο Μαρκ Γκασόλ και ο Τζάρεν Τζάκσον είχαν από 20 πόντους για τους νικητές και ο Κάιλ Άντερσον 14 πόντους, σε μία βραδιά που ο Μάικ Κόνλεϊ έμεινε στους 4 πόντους. Για τους Νάγκετς, ο Γκάρι Χάρις είχε 20 πόντους και ο Τρέι Λάιλς 16 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Τζαμάλ Μάρεϊ - ο οποίος είχε σημειώσει 48 πόντους κόντρα στους Σέλτικς πριν μερικές μέρες - έμεινε στους 15 πόντους με 6/21 σουτ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Γκρίζλις προσγείωσαν τους Νάγκετς
Οι Γκρίζλις προσγείωσαν τους Νάγκετς


AP Photo/Alex Goodlett

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ