ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι φωτογραφίες του Σφαιρόπουλου με τους προπονητές των Θάντερ

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παρακολούθησε την προετοιμασία των Θάντερ και επέστρεψε στην χώρα μας. Δείτε τις φωτογραφίες του με τους προπονητές της ομάδας της Οκλαχόμα Σίτι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρέθηκε στις ΗΠΑ στην προετοιμασία των Θάντερ εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του. Παράλληλα, συνεχίζει να διευρύνει και τον κύκλο του, έχοντας επαφές με τον τεχνικό των Θάντερ, Μπίλι Ντόνοβαν, καθώς και με τον πρώτο βοηθό της Οκλαχόμα Σίτι, τον θρυλικό Μο Τσικς, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες μπήκε στο Hall of Fame.

Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα απαθανάτισε αυτές τις στιγμές, βγάζοντας φωτογραφίες με τους δύο Αμερικανούς προπονητές, με το γραφείο που τον εκπροσωπεί να τις παρουσιάζει παρέα με ένα μήνυμα στα αγγλικά, το οποίο έλεγε τα εξής: " Ο φημισμένος προπονητής, Γιάννης Σφαιρόπουλος, επέστρεψε από την Οκλαχόμα Σίτι όπου είχε την ευκαιρία να μαζέψει γνώσεις και εμπειρίες απο΄τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ κατά την διάρκεια της 10ήμερης παρουσίας του στο τρέινινγκ καμπ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο έμπειρος προπονητής συνεχίζει να ενημερώνεται για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις προπονήσεις των Θάντερ, αλλά και να μοιραστεί τις δικές του εμπειρίες από την κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα, την EuroLeague, με το προπονητικό επιτελείο των Θάντερ: Τον πρώτο προπονητή, Μπίλι Ντονοβαν, τον εμβληματικό ασίσταντ προπονητή, Μορίς Τσικς, και τον Ευρωπαίο βοηθό, Ντάρκο Ρατζάκοβιτς! Στο τέλος της ημέρας, ο Έλληνας προπονητής ευχήθηκε τα καλύτερα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ενόψει της νέα σεζόν".

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες, όπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στο πλευρό του Ντόνοβαν (αριστερή φωτογραφία) και του Τσικς (δεξιά φωτογραφία):

Οι φωτογραφίες του Σφαιρόπουλου με τους προπονητές των Θάντερ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ