NBA

Οι Φοίνιξ Σανς "πετσόκοψαν" χρήστη του Instagram

Phoenix Suns guard Devin Booker (1) takes the ball down court during the second half of an NBA basketball game, Monday, Feb. 3, 2020, in New York. The Nets defeated the Suns 119-97. (AP Photo/Kathy Willens)
Phoenix Suns guard Devin Booker (1) takes the ball down court during the second half of an NBA basketball game, Monday, Feb. 3, 2020, in New York. The Nets defeated the Suns 119-97. (AP Photo/Kathy Willens) AP PHOTO/KATHY WILLENS

Ο hoopest24 έκανε το πιο χαζό σχόλιο στο Instagram, με τους Φοίνιξ Σανς να τον κάνουν παγκοσμίως ρεζίλι και να τον αναγκάζουν να διαγράψει τον λογαριασμό του (PHOTO).

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της σεζόν στο WNBA, οι Σανς ευχήθηκαν επιτυχία στη γυναικεία τους ομάδα, τη Μέρκιουρι με ένα post στο Instagram. Μέχρι εδώ, καμία είδηση. Λίγα λεπτά μετά από τη δημοσίευση, χρήστης του συγκεκριμένου μέσου δικτύωσης έγραψε "no one cares" κάτω από τη φωτογραφία για να μαζέψει και 48 likes, ωστόσο δεν είχε υπολογίσει το... τσουνάμι που ακολούθησε.

" Ο Κόμπι ενδιαφερόταν. Αν είναι όντως η πηγή έμπνευσής σου, όπως λέει ο λογαριασμός σου, τότε θα υποστηρίξεις το γυναικείο μπάσκετ" ήταν η απάντηση των Φοίνιξ Σανς στον hoopest24 που δέχθηκε στη συνέχεια καταιγισμό σχολίων και αναγκάστηκε να σβήσει το προφίλ του.

Οι Φοίνιξ Σανς "πετσόκοψαν" χρήστη του Instagram

Ο Black Mamba ήταν ίσως ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του WNBA και του γυναικείου μπάσκετμπολ γενικότερα, λειτουργούσε σαν μέντορας πολλών αθλητριών και είχε στόχο να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη Λίγκα να μεγαλώσει. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να μετατρέψει τις σκέψεις του σε πράξεις ...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ