NBA

Οι φίλαθλοι στις ΗΠΑ θέλουν να συνεχιστεί η σεζόν, έστω και σε άδεια γήπεδα

Fans watch during the second half of an NBA basketball game between the Philadelphia 76ers and the Detroit Pistons, Wednesday, March 11, 2020, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Το ESPN έκανε μεγάλη έρευνα από την οποία προέκυψε ότι οι φίλοι του αθλητισμού στις ΗΠΑ θέλουν την επανεκκίνηση της σεζόν, έστω και σε άδεια γήπεδα.

Ο κόσμος θέλει να δει ξανά τους αγαπημένους του παίκτες να αγωνίζονται. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από μεγάλη έρευνα του ESPN για τον αθλητισμό με αφορμή την διακοπή λόγω του κορονοϊού.

Το γνωστό αμερικανικό δίκτυο διεξήγαγε την σχετική έρευνα στα τέλη Απριλίου και τη δημοσίευσε τώρα, με τα αποτελέσματά της να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, το 65% των ερωτηθέντων απάντησε ότι θέλει να ξεκινησουν ξανά οι αγωνες ακόμα και σε άδεια γήπεδα, ενώ το ποσοστό έφτασε στο 76% όταν έγινε η ερώτηση αν θα ήθελαν επιστροφή σε άδεια γήπεδα με τους παίκτες να μένουν απομονωμένοι σε ξενοδοχεία.

Προς το παρόν το ΝΒΑ, το MLB (μπέιζμπολ) και το NHL (χόκεϊ) έχουν δείξει την διάθεση να ξεκινήσει κάποια στιγμη η σεζόν σε μία τοποθεσία, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα συμβεί κεκλεισμένων των θυρών. Το NFL (Αμερικάνικο ποδόσφαιο) πάντως δεν φαίνεται να σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ