NBA

Οι δύο δρόμοι του Καλντερόν

Οι δύο δρόμοι του Καλντερόν
(AP PHOTO/MARY ALTAFFER)

Ο Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν μίλησε για το μέλλον του και τόνισε πως δεν υπάρχει προοπτική επιστροφή στην Ευρώπη. NBA ή... αντίο στα παρκέ οι δύο δρόμοι του πολύπειρου Ισπανού γκαρντ.

Ο Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν έχει φτάσει στα 37. Πέρυσι είχε την λιγότερο παραγωγική χρονιά της καριέρας του (2.3 πόντοι, 2.3 ασίστ) αλλά ο ίδιος θέλει ακόμα μία ευκαιρία. Ακόμα δεν την έχει βρει και παρά το γεγονός ότι υπήρχε το σενάριο επιστροφής του στην Ευρώπη, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει αυτή η προοπτική.

" Ακόμα περιμένω να δω τις πιθανότητες που υπάρχουν. Για να δούμε τι μου επιφυλάσσει το μέλλον για την 15η σεζόν. Αν φτάσουμε μέχρι εκεί. Δεν νομίζω να επιστρέψω στην Ευρώπη. Αν δεν υπάρχει πρόταση από το ΝΒΑ, δεν θα παίξω κάπου. Νιώθω καλά, αλλά αν δεν με καλέσουν αυτό σημαίνει πως οι ομάδες δεν με βλέπουν τόσο... καλά. Το να αποσυρθώ είναι κάτι που σκεφτεί. Είμαι έτοιμος να το κάνω, αλλά μπορώ και να συνεχίσω", δήλωσε ο πολύπειρος Ισπανός γκαρντ.

Ο Καλντερόν (37 ετών, 1.91 μέτρα) παίζει στο ΝΒΑ από το 2005 και σε 895 ματς regular season μετράει 8.9 πόντους και 5.8 ασίστ ανά ματς, ενώ σε 40 αναμετρήσεις playoffs έχει 6.5 πόντους και 3.1 ασίστ κατά μέσο όρο.

(AP Photo/Mary Altaffer)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ