NBA

Οι ατάκες του ιδιοκτήτη των Μπακς "τρέλαναν" τον Μάικλ Τζόρνταν

Milwaukee Bucks owner Marc Lasry talks at a news conference before an NBA basketball game against the Indiana Pacers Wednesday, April 13, 2016, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks owner Marc Lasry talks at a news conference before an NBA basketball game against the Indiana Pacers Wednesday, April 13, 2016, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash) AP

Πολύ υψηλούς στόχους έχει βάλει ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Μαρκ Λάσρι, που φρόντισε να "τρελάνει" με τις ατάκες του τον Μάικλ Τζόρνταν πριν από μερικές μέρες στο Παρίσι.

Λίγες μέρες μετά από τον αγώνα των Χόρνετς με τους Μπακς στο Παρίσι, λίγες μέρες μετά από τη συνύπαρξη του Μάικλ Τζόρνταν με τον Μαρκ Λάσρι, το ESPN αποκάλυψε έναν πολύ ιδιαίτερο διάλογο που είχαν οι δύο ιδιοκτήτες, έναν διάλογο που δείχνει πως στο Μιλγουόκι δεν σκοπεύουν να διεκδικήσουν τίποτα λιγότερο από την κορυφή του ΝΒΑ φέτος και τα επόμενα χρόνια.

" Όλοι θέλουν να τους αναγνωρίζουν για τη μοναδικότητά τους, εννοώ όλοι οι μπασκετμπολίστες;. Όταν ήμουν στο Παρίσι, μίλησα με τον MJ γι' αυτό και του είπα "τι πιστεύεις; Έχουμε καλές πιθανότητες να κάνουμε αυτό που κάνατε εσείς, να κερδίσουμε +70 αγώνες. Έχουμε μια πραγματικά μοναδική ομάδα. Μου απάντησε "η συμβουλή που θα σου δώσω είναι να εστιάσετε στον τίτλο και όχι σε ένα ρεκόρ καλύτερο από το 72-10 που είχαμε εμείς στους Μπουλς". Ξέρετε τι του απάντησα; "Ουάου, φοβερό! Σε ευχαριστώ. Για να ξέρεις, θα εστιάσουμε και στο να σπάσουμε το ρεκόρ σας και στο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Νομίζω πως μπορούμε να τα κάνουμε και τα δύο" ήταν τα λόγια του Μαρκ Λάσρι που έχει βάλει εδώ και χρόνια υψηλούς στόχους για την ομάδα του Μιλγουόκι όπως είχε αποκλειστικά δηλώσει στο Sport24.gr τον Μάρτιο του 2018 .

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ