NBA

Οδηγία του ΝΒΑ προς τις 30 ομάδες: "Τέρμα οι γενικότητες, θα είστε ακριβείς"

Οδηγία του ΝΒΑ προς τις 30 ομάδες: "Τέρμα οι γενικότητες, θα είστε ακριβείς"
Kevin C. Cox/Pool Photo via AP KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Ακριβή διάγνωση απαιτεί το ΝΒΑ από τις ομάδες, όταν παίκτες τους είναι αναγκασμένοι να χάνουν αγώνες εξαιτίας τραυματισμών. Τέρμα όροι όπως η "ξεκούραση" και η "συντήρηση" για τους 30 οργανισμούς της Λίγκας.

Αυστηρή σύσταση στις 30 ομάδες της Λίγκας έκανε την Τετάρτη (19/8) το ΝΒΑ, ώστε από εδώ και στο εξής να αναφέρουν ακριβώς την αιτία της απουσίας κάθε παίκτη τους από έναν αγώνα. Συγκεκριμένα, οι παράγοντες του ΝΒΑ ζήτησαν την... κατάργηση όρων όπως "συντήρηση", "ξεκούραση", "ενοχλήσεις", "καταπόνηση" και εξήγησαν ότι χρειάζονται αναλυτικές πληροφορίες.

" Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ακριβείς αιτίες και να αναφέρεστε ξεκάθαρα στο μέρος του σώματος του αθλητή. Αν ένας παίκτης έχει κάταγμα οποιουδήποτε είδους, θα πρέπει στην ενημέρωσή σας προς το κοινό να αναφέρετε την ακριβή διάγνωση" ήταν η οδηγία προς τους ανθρώπους των 30 οργανισμών, που συχνά "κρύβουν" μέσα σε γενικότητες τις αποφάσεις τους να δώσουν ανάσες στους αθλητές τους, με αποτέλεσμα η ξεκούραση παικτών όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κουάι Λέοναρντ, ο Τζέιμς Χάρντεν (τυχαία παραδείγματα σούπερσταρς) να πληγώνει τα τηλεοπτικά δίκτυα που καλύπτουν τις αναμετρήσεις.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ