NBA

Ο Βασίλης Ζεμπίλας πετσόκοψε το όνομα του Γιάννη "Αντετοκοτόμουτου"

Ο Βασίλης Ζεμπίλας πετσόκοψε το όνομα του Γιάννη "Αντετοκοτόμουτου"

Ο Αυστραλός με ελληνικές ρίζες παρουσιαστής του Seven News Perth, Βασίλης Ζεμπίλας, προσπάθησε να προφέρει το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα έκανε μαντάρα (VIDEO).

Είναι ένας από τους πιο διάσημους sports commentators στην Αυστραλία, μια φυσιογνωμία αναγνωρίσιμη εξαιτίας της πολυετούς ενασχόλησής του με την τηλεόραση. Ο Βασίλης Ζεμπίλας γεννήθηκε στο Περθ και αυτή την περίοδο εργάζεται στο Seven News, το βράδυ της Τετάρτης (12/8) τα έκανε μαντάρα όταν κλήθηκε να μεταδώσει την είδηση της αποβολής του Γιάννη Αντετοκούνμπο εξαιτίας της κουτουλιάς που έριξε ο Greek Freak στον Μόριτζ Βάγκνερ των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Θα περίμενε κανείς ότι μετά από επτά χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ και ειδικά μετά από την ανάδειξή του σε MVP ο Αντετοκούνμπο θα άκουγε να προφέρουν σωστά το όνομά του, ειδικά από ανθρώπους που καλύπτουν τα σπορ, ειδικα από δημοσιογράφους με ελληνικές ρίζες. Ο Βασίλης Ζεμπίλας ανήκει σε όλες αυτές τις κατηγορίες, όμως το "Αντετοκοτόμουτου" δεν βρήκε τρόπο να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να γίνει viral (ίσως και να το επεδίωξε) μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Δείτε το video και θα καταλάβετε:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ