NBA

Ο Τζος Χαρτ έχασε σε online παιχνίδι διέλυσε το πληκτρολόγιο και φώναζε "F...k this game"!

Ο Τζος Χαρτ έχασε σε online παιχνίδι διέλυσε το πληκτρολόγιο και φώναζε "F...k this game"!
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Τζος Χαρτ πήρε λίγο πιο βαριά από ότι έπρεπε το γεγονός ότι έχασε σε online παιχνίδι, αφού έκανε θρύψαλα το πληκτρολόγιό του και άρχισε να φωνάζει "F...k this game"!

Ο Τζος Χαρτ είναι και αυτός ένας φανατικός gamer. Και όπως αρκετοί πριν και μετά από αυτόν, δε μπορεί πάντα να διαχειριστεί καλά την ήττα, με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσματα που δεν συνίστανται.

Ο φόργουορντ των Πέλικανς έγινε viral, αφού έπαιζε LIVE ένα πολεμικό video game και δεν διαχειρίστηκε καλά το γεγονός ότι κάποια στιγμή ο χαρακτήρας που έλεγχε πέθανε. Βασικά, το "δεν διαχειρίστηκε καλά" μοιάζει λίγο για να περιγράψει την κατάσταση, αφού η αντίδρασή του ήταν εκρηκτική.

Μόλις λοιπόν ο χαρακτήρας που έλεγχε ο Χαρτ στο παιχνίδι πέθανε, ο φόργουορντ των Πέλικανς αποσύνδεσε το πληκτρολόγιό του, το πέταξε κάτω και άρχισε να το πατάει (!) φωνάζοντας "F...k this game" αρκετές φορές πριν στην συνέχεια το πετάξει με δύναμη στην άλλη άκρη του δωματίου! Οι δε παίκτες που έπαιζαν μαζί του και τον έβλεπαν δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο από το να γελάνε, με το γέλιο τους να ακούγεται κιόλας στο VIDEO.

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ