NBA

Ο Τζορτζ έδειξε ασέβεια στους Μπλέιζερς, κάρφωσε στο τέλος

Ο Τζορτζ έδειξε ασέβεια στους Μπλέιζερς, κάρφωσε στο τέλος

Ο Πολ Τζορτζ δεν τήρησε τον άγραφο νόμο του ΝΒΑ στο τέλος του αγώνα με τους Μπλέιζερς, αφού όχι απλά εκδήλωσε επίθεση με το παιχνίδι να έχει κριθεί, αλλά κάρφωσε και ανάποδα!

Η σειρά των Μπλέιζερς με τους Θάντερ είναι αυτή με τη μεγαλύτερη ένταση μέχρι στιγμής στα playoffs, κάτι που φάνηκε και στο Game 3 ( νίκη των Θάντερ με 120-108 ) όπου υπήρξαν αρκετές στιγμές που οι παίκτες των δύο ομάδων... τα είπαν. Αν ωστόσο κάποιος δεν το είχε πάρει χαμπάρι, μάλλον το κατάλαβε στο τέλος του τρίτου αγώνα.

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί και να απομένουν δευτερόλεπτα για το τέλος του παιχνιδιού, οι Μπλέιζερς αστόχησαν σε σουτ, με την μπάλα να φτάνει στον Πολ Τζορτζ. Βάσει του άγραφου νόμου που ισχύει - ειδικά στο ΝΒΑ - ο σταρ των Θάντερ έπρεπε απλώς να ντριμπλάρει μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι. Αντ' αυτού όμως, πήρε φόρα και έκανε ένα θεαματικό ανάποδο κάρφωμα!

Το καλάθι δε μέτρησε, αφού ήταν οριακά εκπρόθεσμο, ωστόσο το μήνυμα του Τζορτζ ήταν ξεκάθαρο, με τους διαιτητές να τρέχουν να προλάβουν την αντίδραση των παικτών των Μπλέιζερς, οι οποίοι - αρκετά ήρεμα είναι η αλήθεια - πήγαιναν προς το κέντρο του γηπέδου να ζητήσουν τον λόγο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τζορτζ ρωτήθηκε σχετικά και απλώς απάντησε " επόμενη ερώτηση", ενώ ο τεχνικός των Θάντερ, Μπίλι Ντόνοβαν, αρκέστηκε στο να πει ότι " οι Μπλέιζερς έκαναν επίθεση στο τέλος, άρα έπαιξαν το ματς μέχρι τέλους και το ίδιο κάναμε κι εμείς". Όπως και να έχει, το Game 4 θα έχει ενδιαφέρον.

Δείτε το VIDEO με το κάρφωμα του Τζορτζ και ό,τι ακολούθησε:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ