NBA

Ο Τζόναθαν Άιζακ δεν γονάτισε και η φανέλα του έγινε δεύτερη σε πωλήσεις

Ο Τζόναθαν Άιζακ δεν γονάτισε και η φανέλα του έγινε δεύτερη σε πωλήσεις
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Προς soldout οδεύει η φανέλα του Τζόναθαν Άιζακ, που βρήκε νέους υποστηρικτές μετά από την απόφασή του να μη γονατίσει και να μη φορέσει μπλουζάκι "Black Lives Matter" στη φούσκα του Ορλάντο.

Έγινε ο πρώτος παίκτης που δεν γονάτισε στη "φούσκα" , ενώ δεν φόρεσε ούτε το μπλουζάκι με το μήνυμα "Black Lives Matter". Ο Τζόναθαν Άιζακ εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την απόφαση του και απ' ότι φαίνεται βρήκε νέους υποστηρικτές καθώς η φανέλα του είναι αυτή τη στιγμή δεύτερη σε πωλήσεις πίσω από εκείνη του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Μέσα σε λίγες μέρες η εμφάνιση των Ορλάντο Μάτζικ κοντεύει να γίνει soldout εξαιτίας του νεαρού φόργουορντ, ο οποίος στάθηκε άτυχος τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στην αναμέτρηση με τους Κινγκς ο Άιζακ τραυμάτισε το αριστερό του γόνατο, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη χιαστού στον μόλις δεύτερο αγώνα του μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε στο ίδιο σημείο. Το ακόμη χειρότερο είναι πως εκτός απροόπτου θα χάσει όλη τη σεζόν 2021/22, μιας και θα χρειαστούν έως και εννέα μήνες μέχρι την επιστροφή του στα παρκέ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ