NBA

Ο Τζίμι Μπάτλερ φτιάχνει καφέ για τους συμπαίκτες του και τον χρεώνει 20 δολάρια!

Ο Τζίμι Μπάτλερ φτιάχνει καφέ για τους συμπαίκτες του και τον χρεώνει 20 δολάρια!
AP Photo/Lynne Sladky AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Τζίμι Μπάτλερ είχε την προνοητικότητα να πάρει μαζί του στην "φούσκα" μία γαλλική καφετιέρα και κάνει... χρυσές δουλειές, χρεώνοντας 20 δολάρια την κούπα τους συμπαίκτες του!

Ο Τζίμι Μπάτλερ αποδείχθηκε πιο προνοητικός από τους συμπαίκτες του και βασικά από πολύ κόσμο στην "φούσκα" του Ορλάντο στην επανεκκίνηση της σεζόν, παίρνοντας μαζί του μία γαλλική καφετιέρα. Αποτέλεσμα; Να βγάζει μερικά... ψιλά, χρεώνοντας χρυσάφι έναν καφέ!

Βλέποντας τους συμπαίκτες του να έχουν ανάγκη από καφέ και - περιέργως - να μην είναι τόσο απλό να το βρουν στο Ορλάντο, αποφάσισε να γίνει... μπαρίστα για λίγο για χάρη τους, αλλά όχι τσάμπα. Τουναντίον, αποφάσισε να τους χρεώνει με 20 δολάρια την κούπα, ανεξαρτήτως μεγέθους! Κοινώς, είτε κάποιος επιλέξει μικρή, είτε μεσαία, είτε μεγάλη κούπα, η τιμή είναι ίδια.

Οι υπηρεσίες του Μπάτλερ περιλαμβάνουν λάτε, μόκα, καπουτσίνο και μακιάτο, με τον σταρ της ομάδας να ξεκαθαρίζει ότι δέχεται μόνο μετρητά!

Ο Μπάτλερ παραδέχθηκε μάλιστα με δήλωσή του στο ESPN ότι δεν κάνει πλάκα, παρά στα αλήθεια χρεώνει τους συμπαίκτες του, λέγοντας πως " δε μπορείς να βρεις καφέ πουθενά εδώ. Οπότε ίσως να ανεβάσω την τιμή στα 30 δολάρια. Οι άνθρωποι που είναι εδώ εξάλλου μπορούν να το αντέξουν αυτό".

AP Photo/Lynne Sladky

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ