NBA

Ο Τζαμάλ Κρόφορντ αυτοπροτάθηκε στους Λέικερς

Minnesota Timberwolves' Jamal Crawford plays against the Houston Rockets during the second half of Game 4 in an NBA basketball first-round playoff series Monday, April 23, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
Minnesota Timberwolves' Jamal Crawford plays against the Houston Rockets during the second half of Game 4 in an NBA basketball first-round playoff series Monday, April 23, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone) AP

Η ήττα των Λέικερς στην πρεμιέρα της σεζόν οδήγησε τον Τζαμάλ Κρόφορντ σε ένα συμπέρασμα, αλλά και στην... αυτοπρότασή του στην ομάδα του Λος Άντζελες.

Η πρεμιέρα των Λέικερς στη σεζόν 2019/20 δεν ήταν νικηφόρα. Η ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις ηττήθηκε ( 112-102 ) από τους Κλίπερς, με τον πρώτο να έχει 18/9/8 και τον δεύτερο 25/10/5 σε 36 και 37 λεπτά αντίστοιχα.

Εκτός από τον Ντάνι Γκριν που πέτυχε ένα σημαντικό ρεκόρ στην ιστορία του οργανισμού , ουδείς παίκτης των Λιμνανθρώπων βοήθησε πραγματικά και με συνέπεια, την ώρα που ο Φρανκ Βόγκελ δεν είχε στη διάθεσή του τον Ραζόν Ρόντο και τον Κάιλ Κούζμα, δύο παίκτες που θα βοηθήσουν πολύ στην οργάνωση ο πρώτος και την εκτέλεση ο δεύτερος.

Βλέποντας τον Λου Γουίλιαμς να έχει 21 πόντους, πέντε ριμπάουντ και επτά ασίστ ερχόμενος από τον πάγκο, ο Βόγκελ καταλαβαίνει πως ίσως η ομάδα του να χρειάζεται ακόμη έναν παίκτη που θα προσφέρει instant scoring. Γι' αυτό και ο Τζαμάλ Κρόφορντ φρόντισε να... αυτοπροταθεί μέσω Twitter. " O ΛεΜπρόν κι ο Ντέιβις είναι σπουδαίοι, όπως και οι σουτέρ των Λέικερς, ΟΜΩΣ αισθάνομαι ότι χρειάζονται ακόμη έναν παίκτη που θα μπορεί να δημιουργήσει το σκοράρισμά του" έγραψε ο 39χρονος γκαρντ που παραμένει free agent μετά από το πέρασμά του από τους Σανς.

NBAer από το 2000, ο Κρόφορντ έχει αγωνιστεί σε 1326 αγώνες στο ΝΒΑ και έχει 14.6 πόντους από 45% στο δίποντο, 35% στο τρίποντο και 86% στις βολές, μαζί με 2.2 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ ανά 29.4 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ