NBA

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ προέβλεψε ότι το Τορόντο θα πάρει το πρωτάθλημα

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ προέβλεψε ότι το Τορόντο θα πάρει το πρωτάθλημα
Chris Pizzello/Invision/AP CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ "ξαναχτύπησε" και έκανε την πρόβλεψη ότι το Τορόντο θα νικήσει το Γκόλντεν Στέιτ στους Τελικούς και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα (VIDEO).

Οι Τορόντο Ράπτορς έκαναν την ολική επαναφορά στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας και προκρίθηκαν στους Τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην 24χρονη ιστορία τους, διαψεύδοντας παράλληλα τα περισσότερα προγνωστικά. Σύμφωνα με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ, μάλιστα, δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί.

Ο "Σερ Τσαρλς" προέβλεψε ότι η καναδική ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, πηγαίνοντας κόντρα στα προγνωστικά των μπουκ (οι Γουόριορς θεωρούνται ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο), αλλά και τις προβλέψεις των υπόλοιπων μελών της εκπομπής "Inside the NBA" του ΤΝΤ. Τόσο ο Σακίλ Ο'Νιλ, όσο και ο Κένι Σμιθ "βλέπουν" Γκόλντεν Στέιτ για τον τίτλο, όπως δηλαδή και ο περισσότερος κόσμος...

Η αλήθεια είναι ότι ο Μπάρκλεϊ δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά στις φετινές προβλέψεις του. Τα δύο μεγαλύτερα φετινά "στοιχήματα" του παρουσιαστή του ΤΝΤ τέθηκαν εκτός μάχης στους περιφερειακούς τελικούς. Ο "Τσακ" είχε προβλέψει ότι θα δούμε Τελικούς Μπακς - Μπλέιζερς , με τα "ελάφια" να κατακτούν τον τίτλο .

Δείτε τι προβλέπουν οι Ο'Νιλ, Μπάρκλεϊ, Σμιθ στην εκπομπή Inside the NBA:

Photo credits: Chris Pizzello/Invision/AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ