NBA

Ο Τρίσταν Τόμπσον πήγε να το παίξει γκαρντ και τα έκανε μαντάρα!

Ο Τρίσταν Τόμπσον πήγε να το παίξει γκαρντ και τα έκανε μαντάρα!

Ο Τρίσταν Τόμπσον έγινε viral, αφού στον αγώνα των Καβαλίερς με τους Σίξερς προσπάθησε να γίνει γκαρντ και σούταρε από το κέντρο, με το αποτέλεσμα να προκαλεί πολύ γέλιο!

Ο Τρίσταν Τόμπσον βιώνει σεζόν καριέρας στα 28 του χρόνια, αριθμώντας 16.5 πόντους, 11.4 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 1.4 κοψίματα μέσο όρο σε 33.5 λεπτά συμμετοχής, με όλους τους αριθμούς να είναι career highs. Η αυτοπεποίθησή του είναι στα ύψη. Στον αγώνα των Καβαλίερς με τους Σίξερς ( νίκη των δεύτερων με 98-97) το παράκανε όμως λίγο και το πλήρωσε.

Ο Καναδός φόργουορντ/σέντερ ενθουσιάστηκε περισσότερο από ότι έπρεπε από το γεγονός ότι νωρίτερα είχε ευστοχήσει σε δύο τρίποντα (συνολικά έχει ευστοχήσει σε τρία, όλα φέτος), με αποτέλεσμα σε μία φάση να προσπαθήσει να λειτουργήσει σαν γκαρντ και να τα κάνει θάλασσα.

Συγκεκριμένα, με την επίθεση των Καβς να πηγαίνει άσχημα και την μπάλα να πηγαίνει στην δική τους πλευρά, ο Τόμπσον έτρεξε και την πήρε με τον Σίμονς να τον μαρκάρει, έκανε δύο ντρίμπλες πίσω από τη μέση και μετά σούταρε λίγο πιο μπροστά από το κέντρο (αν και έμεναν 5 δευτερόλεπτα για το τέλος της επίθεσης), με τη μπάλα να βρίσκει μόνο ταμπλό!

Επειδή βέβαια τα πράγματα δεν ήταν αρκετά ενδιαφέροντα, ο Τόμπσον σούταρε με το αριστερό χέρι, αν και εδώ και μερικά χρόνια έχει αποφασίσει να σουτάρει με το δεξί (είναι αμφίχειρας)! Για την ιστορία, ο Τόμπσον τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Δείτε το VIDEO με την έμπνευσή του:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ