NBA

Ο Τομ Τίμποντο θα έχει φέτος μισή ντουζίνα επιλογές για να γυρίσει στο ΝΒΑ

Ο Τομ Τίμποντο θα έχει φέτος μισή ντουζίνα επιλογές για να γυρίσει στο ΝΒΑ
PHOTO CREDITS: AP PHOTO/STACY BENGS

Από την Νέα Υόρκη μέχρι το... Σαν Αντόνιο ενδέχεται να κοιτάξει το καλοκαίρι ο Τομ Τίμποντο, που ανυπομονεί να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Η Λίγκα έχει βάλει λουκέτο, ουδείς μπορεί να εκτιμήσει ή να μαντέψει αν η σεζόν 2019/20 θα ολοκληρωθεί αργά ή γρήγορα, ουδείς ξέρει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μετά από την πανδημία. Ο κορονοϊός σφυροκοπά τον πλανήτη και το ΝΒΑ δεν μπορεί να μείνει έξω από όλο αυτό που ζούμε τους τελευταίους τρεις μήνες, ωστόσο η ζωή θα συνεχιστεί κάποια στιγμή και ο Τομ Τίμποντο ανυπομονεί γι' αυτό ώστε να μιλήσει με τις ομάδες που θα ενδιαφερθούν για εκείνον.

Ο 62χρονος πλέον τεχνικός παραμένει άνεργος μετά από την αποχώρησή του από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, θέλει να γυρίσει στο ΝΒΑ και όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν για εκείνον αρκετές επιλογές. Οι Νικς και οι Νετς ψάχνουν τον επόμενο προπονητή τους, οι Ρόκετς λογικά δεν θα συνεχίσουν με τον Μάικ Ντ' Αντόνι εκτός αν υπάρξει κάποια έκπληξη, οι Μπουλς πιθανότατα θα ψάξουν κάτι διαφορετικό από τον Τζιμ Μπόιλεν, ενώ σύμφωνα με τη New York Daily News ίσως "ανοίξουν" θέσεις και στη Νέα Ορλεάνη, αλλά και στην Ατλάντα.

Ο Τίμποντο θεωρείται σκληρός και... παλιομοδίτης αμυντικογενής προπονητής, έχει δουλέψει ως assistant coach στους Τίμπεργουλβς, τους Σπερς, τους Σίξερς, τους Νικς, τους Ρόκετς και τους Σέλτικς, ενώ σαν πρώτος εργάστηκε στους Μπουλς και τους Τίμπεργουλβς. Λέγεται, τέλος, πως σε περίπτωση που ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποφασίσει να βγει στη σύνταξη, ο "Τιμπς" θα είναι ένας από τους πιθανότερους αντικαταστάτες του στον πάγκο της ομάδας του Σαν Αντόνιο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ