NBA

Ο Τάκο Φολ υπέστη διάσειση από... τρακάρισμα με χαμηλό ταβάνι!

Boston Celtics center Tacko Fall sets on defense during the second half of an NBA preseason basketball game against the Orlando Magic, Friday, Oct. 11, 2019, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Boston Celtics center Tacko Fall sets on defense during the second half of an NBA preseason basketball game against the Orlando Magic, Friday, Oct. 11, 2019, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Εκτός δράσης εξαιτίας διάσεισης που υπέστη λόγω υπερβολικού ύψους βρίσκεται ο γίγαντας των Μπόστον Σέλτικς, Τάκο Φολ.

Βλέπει τον κόσμο από τα 228 εκατοστά, καρφώνει χωρίς να πηδήξει, είναι η νέα ατραξιόν του ΝΒΑ καθώς όλοι τον αγαπούν για την ευγενική του φυσιογνωμία. Ο Τάκο Φολ προσπαθεί να πείσει τους Σέλτικς να του δώσουν ευκαιρίες, είδε το Exhibit 10 συμβόλαιό του να μετατρέπεται σε Two-Way, κάνει βήματα προς τα εμπρός και ελπίζει ότι στη διάρκεια της σεζόν θα παίξει σε κάποια ματς της ομάδας της Βοστώνης, προς το παρόν όμως αναρρώνει από μια διάσειση που υπέστη πριν από μερικές μέρες.

Ο Σενεγαλέζος σέντερ που έπαιξε στο UCF από το 2015 έως την Άνοιξη του 2019, χτύπησε το κεφάλι του σε ένα χαμηλό ταβάνι όταν πήγε στις τουαλέτες του προπονητηρίου στο οποίο γυμνάζονταν οι Σέλτικς. Πόνεσε, δεν έδωσε σημασία, ακολούθησε το πρόγραμμα, όμως το επόμενο πρωί ξύπνησε με έντονη ζαλάδα και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που αποκάλυψαν πως είχε υποστεί διάσειση. Βρίσκεται έτσι εκτός δράσης, μέχρι να καταφέρει να περάσει το πρωτόκολλο του ΝΒΑ και τις συγκεκριμένες ασκήσεις που απαιτούνται ώστε να τεθεί στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ