NBA

Ο Τάιρον Λου άφησε... σύξυλο τον ατζέντη του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο Τάιρον Λου άφησε... σύξυλο τον ατζέντη του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Άγαλμα έμεινε ο Ριτς Πολ, ο ατζέντης του ΛεΜπρόν Τζέιμς, όταν έδωσε χειραψία στον Τάιρον Λου και τον είδε να τον αγνοεί με απίστευτο ύφος στο Στέιπλς Σέντερ (VIDEO).

Εμεναν ελάχιστα λεπτά για το τζάμπολ του αγώνα Κλίπερς - Λέικερς , όταν ο Πολ Τζορτζ μιλούσε με τον Ριτς Πολ στις courtside θεσεις του Στέιπλς Σέντερ. Ο παίκτης της ομάδας του Λος Άντζελες αναρρώνει από έναν τραυματισμό, δεν έπαιξε στο χθεσινό ματς στο οποίο η παρέα του επικράτησε εκείνης του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις, ωστόσο άθελά του βοήθησε να παραχθεί το πιο viral video της ημέρας.

Ο Τάιρον Λου, εκ των συνεργατών του Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο των Κλίπερς, πήγε να τραβήξει τον Τζορτζ προς τους συμπαίκτες του, όταν ο Ριτς Πολ του έδωσε το χέρι του. Ο Λου δεν του το έδωσε, τον κοίταξε με απίστευτα ειρωνικό ύφος και ο ατζέντης του ΛεΜπρόν Τζέιμς πάγωσε, ένιωσε άβολα καθώς οι δυο τους είχαν κατά κάποιον τρόπο συνεργαστεί στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Φαίνεται τελικά πως δεν ήταν όλα τόσο ρόδινα, όσο τουλάχιστον ο Βασιλιάς και ο νεαρός προπονητής προσπαθούσαν να παρουσιάσουν.

Δείτε το στιγμιότυπο:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ