NBA

Ο Στίβεν Έι Σμιθ γκρέμισε τα όνειρα των Νικς για τον Ντουράντ

Ο Στίβεν Έι Σμιθ γκρέμισε τα όνειρα των Νικς για τον Ντουράντ
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

"Ο Κέβιν Ντουράντ θα καταλήξει στους Μπρούκλιν Νετς" δήλωσε ο έμπειρος αναλυτής και δηλωμένος οπαδός των Νικς, Στίβεν Έι Σμιθ.

Η φήμη πως ο Κέβιν Ντουράντ θα μετακομίσει στους Νικς το καλοκαίρι, έφτασε τις τελευταίες εβδομάδες μέχρι και το τελευταίο μερος της Γης. Ο Στίβεν Έι Σμιθ υποστήριζε πως κατά 95% ο KD θα βρίσκεται (ΜΑΖΙ με τον Καϊρί Ίρβινγκ) την επόμενη σεζόν στην Νέα Υόρκη , κάποιοι επέμεναν πως αυτό δεν θα συμβεί καθαρά για μπασκετικούς λόγους και μάλλον δικαιώνονται. Ή θα δικαιωθούν όταν ανοίξει η Free Agency, το απόγευμα της 30ης Ιουνίου.

" Μου στέλνουν παράγοντες της Λίγκας και με ειρωνεύονται αυτή τη στιγμή που μιλάμε! Μου λένε να σταματήσω να αναφέρω τους Νικς, μου λένε να το ξεπεράσω. Ο Ντουράντ πιθανότατα θα καταλήξει στους Μπρούκλιν Νετς" είπε ο πολύπειρος μπασκετικός αναλυτής που είναι φανατικός οπαδός των Νικς και μάλλον αισθάνεται απογοητευμένος από τις τελευταίες εξελίξεις.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ντουράντ μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και να βγει στην αγορά ως free agent σε τρεις εβδομάδες από τώρα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ