ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Στιβ Κερ αποβλήθηκε και είπε "bye, bye" στους διαιτητές!

Ο Στιβ Κερ αποβλήθηκε και είπε "bye, bye" στους διαιτητές!

Ο Στιβ Κερ είδε τους διαιτητές να τον αποβάλλουν στο φιλικό των Ουόριορς με τους Σανς και ως αντίδραση άρχισε να τους χαιρετάει και να τους λέει "bye, bye"!

O Στιβ Κερ βρήκε έναν εναλλακτικό τρόπο για να αντιδράσει στην αποβολή του από τους διαιτητές στον φιλικό αγώνα των Ουόριορς με τους Σανς ( νίκη των δεύτερων με 117-109 ). Τους έστειλε... χαιρετίσματα και φώναζε "bye, bye"! Πώς όμως έφτασε σε αυτή την αντίδραση; Ιδού η ιστορία πίσω από αυτή:

Κατά την διάρκεια του φιλικού ο Κερ είδε τους διαιτητές να χρεώνουν με 5 επιθετικά φάουλ τους παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις λοιπόν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι διαιτητές χρέωσαν στην πρώτη επίθεση του Γκόλντεν Στέιτ με επιθετικό φάουλ τον Κάρι και ακολούθως με τεχνική ποινή, δεν άντεξε άλλο.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών μπήκε σαν... ταύρος στο γήπεδο και κατευθύνθηκε φωνάζοντας προς έναν εκ των διαιτητών, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Αυτό ωστόσο ουδόλως τον απασχολούσε όπως αποδείχθηκε, αφού αυτό που έκανε ήταν αρχικά να πει " δεν θέλω να είμαι εδώ έτσι κι αλλιώς" και ακολούθως να αρχίσει να χαιρετάει τους διαιτητές, λέγοντας "bye, bye"!

Δείτε το σχετικό VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ