NBA

Ο Στέφεν Κάρι δεσμεύτηκε να παίξει στο Τόκιο

Ο Στέφεν Κάρι δεσμεύτηκε να παίξει στο Τόκιο
AP Photo/Eric Christian Smith AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Ο Στέφεν Κάρι δεν σκέφτηκε καν το ενδεχόμενο να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεσμεύτηκε να είναι παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς έψαχνε παίκτες για να κλείσει 12άδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αλλά στο Τόκιο δεν θα έχει πρόβλημα. Ήδη ο πρώτος σούπερ σταρ δεσμεύτηκε ότι θα ενισχύσει την Εθνική ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Ο λόγος για τον Στέφεν Κάρι, ο οποίος δεσμεύτηκε σε συνέντευξή του στο ESPN ότι θα είναι παρών στην Ιαπωνία.

" Αυτό είναι το πλάνο. Πάντα πρέπει βέβαια να χτυπάς ξύλο, διότι δεν θέλεις να παρεμβάλλονται τραυματισμοί και τέτοια πράγματα", είπε αρχικά ο σούπερ σταρ των Γουόριορς, ο οποίος δεν έχει παίξει ποτέ στο παρελθόν σε Ολυμπιακούς Αγώνες. " Σίγουρα θέλω να πάω. Δεν υπήρξα ποτέ μέλος ολυμπιακής ομάδας. Ήμουν σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μία εμπειρία που θέλω να την ζήσω και ελπίζω να συμβεί την επόμενη χρονιά".

Ο Κάρι δεν πτοείται από την αποτυχία των Αμερικανών στην Κίνα. Αντιθέτως, ξεκαθαρίζει ότι " είμαστε ακόμα οι καλύτεροι, εάν έχουμε τους παίκτες που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι παρόντες στο ολυμπιακό τουρνουά. Και νομίζω ότι θα υπάρξει αυτή η δέσμευση στους του χρόνου", τόνισε ο 31χρονος πόιντ γκαρντ.

Photo credits: AP Photo/Eric Christian Smith

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ