NBA

Ο Σον Λίβινγκστον σκέφτεται να αποσυρθεί

Ο Σον Λίβινγκστον σκέφτεται να αποσυρθεί
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Σον Λίβινγκστον αποκάλυψε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να σταματήσει το μπάσκετ, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ακόμα έναν χρόνο.

Το Game 6 των τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Ράπτορς στη νίκη των δεύτερων με 114-110 , ενδέχεται να ήταν το τελευταίο της καριέρας του Σον Λίβινγκστον.

Όπως αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα ο 34χρονος γκαρντ, σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από τα παρκέ. "Πιθανότατα θα αγωνιστώ, ωστόσο σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αποσυρθώ" δήλωσε συγκεκριμένα ο Λίβινγκστον, ο οποίος και μέσα στην σεζόν είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτή να ήταν η τελευταία του χρονιά στο ΝΒΑ.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι οι Γουόριορς έχουν team option στο συμβόλαιο του Λίβινγκστον έναντι περίπου 7.7 εκατ. δολαρίων. Αν αποφασίσουν να μην την ενεργοποιήσουν, θα πρέπει να του δώσουν 2 εκατ. δολάρια για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Την φετινή σεζόν ο Λίβινγκστον είχε 4 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 15.1 λεπτά συμμετοχής, με όλους αυτούς τους αριθμούς να είναι οι χειρότεροι της καριέρας του.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ