NBA

Ο "σαραντάρης" Χάρντεν δεν μπόρεσε να σταματήσει τους Σπερς

Ο "σαραντάρης" Χάρντεν δεν μπόρεσε να σταματήσει τους Σπερς
AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Οι Ρόκετς τα περίμεναν όλα από τον Χάρντεν, αυτός έκανε ό,τι μπορούσε πετυχαίνοντας 40 πόντους, οι οποίοι όμως δεν ήταν αρκετοί για να ανακόψουν τους Σπερς από το "διπλό" στο Χιούστον, όπου και επικράτησαν με 128-114.

Ο Τζέιμς Χάρντεν έμοιαζε απελπιστικά μόνος του απέναντι στους Σπερς, χωρίς να έχει την απαραίτητη υποστήριξη των συμπαικτών του, ιδίως του Γουέστμπρουκ που πέτυχε μεν 15 πόντους αλλά ήταν αρκετά άστοχος (5/13 σουτ).

Ο ηγέτης των Ρόκετς σταμάτησε στους 40 πόντους (13/27 σουτ, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ) αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τους Σαν Αντόνιο Σπερς οι οποίοι, μετά από τέσσερα παιχνίδια, κατάφεραν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στην preseason μέσα στο Χιούστον (128-114).

Από τους γηπεδούχους, πέραν του Χάρντεν των 40 πόντων και του Γουέστπμπρουκ των 15, ο Γκόρντον προσέθεσε άλλους 14 πόντους σε ένα ματς όπου ελειψαν οι πρωταγωνιστές για τους Ρόκετς. Όσο για τα "σπιρούνια", ο Όλντριτζ ηγήθηκε με 22 πόντους, έχοντας την υποστήριξη των Μάρει και Πόελτι με 20 και 16 αντίστοιχα.

Photo Credits: AP Photo/Eric Christian Smith

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ