ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ρέντικ ευστόχησε σε τρίποντο με... ενάμιση παπούτσι

Philadelphia 76ers guard JJ Redick runs down court with one sneaker during the first half in the first quarter of an NBA basketball game against Miami Heat, Monday, Nov. 12, 2018, in Miami. (AP Photo/Brynn Anderson)
AP Photo/Brynn Anderson AP PHOTO/BRYNN ANDERSON

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ έγινε... viral στο ΝΒΑ, αφού στον αγώνα των Σίξερς με τους Χιτ ευστόχησε σε τρίποντο με... ενάμιση παπούτσι!

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ θεωρείται εδώ και χρόνια ένας από τους καλύτερους σουτέρ το ΝΒΑ. Στον αγώνα των Σίξερς με τους Χιτ ( νίκη των πρώτων με 124-114 ) φρόντισε να το δείξει αυτό με έναν ιδιαίτερο τρόπο: Ευστοχώντας σε τρίποντο με... ενάμιση παπούτσι!

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στην 2η περίοδο, ο έμπειρος γκαρντ επιχείρησε μία προσπάθεια χάνοντας στο μεσοδιάστημα το αριστερό του παπούτσι. Μην έχοντας επιλογή, επέστρεψε στην άμυνα με ένα παπούτσι.

Με τους Χιτ να αστοχούν όμως και τους Σίξερς να τρέχουν στον αιφνιδιασμό, ο Ρέντικ δεν πρόλαβε να φορέσει το παπούτσι του εξολοκλήρου, με την φτέρνα του να είναι εκτεθειμένη. Αυτό πάντως δεν τον εμπόδισε τελικά να δεχθεί την πάσα του Μαρκέλ Φουλτζ και να ευστοχήσει σε τρίποντο! Ούτε τότε όμως τελείωσε το... βασανιστήριό του, αφού οι Χιτ θέλησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ακόμα δεν φορούσε το παπούτσι του, "σημαδεύοντάς" στην επόμενη φάση, η οποία ολοκληρώθηκε με τον Ρέντικ να κάνει φάουλ στον Κέλι Όλινικ!

Δείτε το τρομερό VIDEO:

AP Photo/Brynn Anderson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ