NBA

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έκανε το πρώτο του τατουάζ

Houston Rockets guard Russell Westbrook, left, drives to the basket on Portland Trail Blazers guard Damian Lillard during the first half of an NBA basketball game in Portland, Ore., Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Steve Dykes)
Houston Rockets guard Russell Westbrook, left, drives to the basket on Portland Trail Blazers guard Damian Lillard during the first half of an NBA basketball game in Portland, Ore., Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Steve Dykes) AP PHOTOS

Το πρώτο του τατουάζ στα 31 του χρόνια "χτύπησε" ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, με την σύζυγό του να το δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram (PHOTO).

Για πολλούς NBAers η δερματοστιξία είναι κομμάτι της κουλτούρας τους. Μέσα από τα τατουάζ εκφράζονται, στέλνουν μηνύματα, κρατούν αναμνήσεις, με αυτά γεμίζουν τα σώματά τους από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν ανήκει στο group των αθλητών που λατρεύουν αυτή τη μορφή τέχνης, όμως στα 31 του, λίγους μήνες πριν από τα 32α γενέθλιά του, αποφάσισε να "χτυπήσει" το πρώτο του τατού.

Ο σούπερ σταρ των Χιούστον Ρόκετς έκανε ακριβώς το ίδιο τατουάζ με την σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, Νίνα Γουέστμπρουκ, η οποία δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Westbrook, LMFT (@ninawestbrook) στις

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ