NBA

Ο πρώην NBAer του ΠΑΟΚ, Κόρι Μαγκέτι, κατηγορείται για βιασμό!

Detroit Pistons forward Corey Maggette plays during the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies in Memphis, Tenn., Friday, Nov. 30, 2012. (AP Photo/Danny Johnston)
Detroit Pistons forward Corey Maggette plays during the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies in Memphis, Tenn., Friday, Nov. 30, 2012. (AP Photo/Danny Johnston) AP

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού βρίσκεται ο παλαίμαχος NBAer, Κόρι Μαγκέτι, που διαψεύδει όσα δηλώνει το φερόμενο ως θύμα, Μέρεντιθ Γουάτσον.

Στα 39 του, ο Κόρι Μαγκέτι έχει κρεμάσει τα παπούτσια του εδώ και περίπου έξι χρόνια. Ο παλαίμαχος NBAer που έπαιξε στους Μάτζικ, τους Κλίπερς, τους Γουόριορς, τους Μπακς, τους Χόρνετς και τους Πίστονς και πέρασε για λίγες μέρες από τα μέρη μας το φθινόπωρο του 2011 για χάρη του ΠΑΟΚ, βρίσκεται σύμφωνα με τους New York Times αντιμέτωπος με μια πολύ βαριά κατηγορία καθώς η Μέρεντιθ Γουάτσον υποστηρίζει πως ο πρώην μπασκετμπολίστας την βίασε στη διάρκεια της σεζόν 1998/99 όταν συνυπήρξαν στο Πανεπιστήμιο Ντιουκ!

Ο Μαγκέτι είχε παίξει με το Ντιουκ στον τελικό του NCAA την άνοιξη του 1999, ωστόσο διαψεύδει τις κατηγορίες και δηλώνει πως: " Δεν έχω κακοποιήσει ποτέ σεξουαλικά οποιονδήποτε στη ζωή μου και απορρίπτω κατηγορηματικά αυτή την κατηγορία". Ο παλαίμαχος Αμερικανός εργάζεται στο Δίκτυο Fox Sports, το οποίο ανακοίνωσε πως ερευνά το ζήτημα χωρίς να κάνει άλλο σχόλιο, ενώ η Μέρεντιθ Γουάτσον που κατηγορεί τον Μαγκέτι είχε κάνει το ίδιο και με τον υποδιοικητική της Βιρτζίνια, Τζάστιν Φέρφαξ.

Σε 827 αγώνες στο ΝΒΑ, ο Μαγκέτι είχε μέσο όρο 16 πόντους με 48% στο δίποντο, 32% στο τρίποντο και 82% στις βολές, μαζί με 4.9 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά 28.2 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ