NBA

Ο προπονητής των Νάγγετς, Μάικ Μαλόουν, "πετσόκοψε" τον Πάτρικ Μπέβερλι

Denver Nuggets head coach Michael Malone gestures in the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game Thursday, Sept 3, 2020, in Lake Buena Vista Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Denver Nuggets head coach Michael Malone gestures in the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game Thursday, Sept 3, 2020, in Lake Buena Vista Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

"Δεν δίνω σημασία στον Μπέβερλι, αν μιλούσε ο Λέοναρντ ίσως τον άκουγα" ήταν η δήλωση του Μάικ Μαλόουν για τον δύστροπο πόιντ γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς που τα έβαλε με τον Νίκολα Γιόκιτς (VIDEO).

Τα υποτιμητικά λόγια του Πάτρικ Μπέβερλι για τον Νίκολα Γιόκιτς και τον Λούκα Ντόντσιτς προκάλεσαν αρκετή φασαρία στη διάρκεια της Τρίτης (8/9), μετά από την αναμέτρηση των Κλίπερς με τους Νάγγετς. Για ακόμα μία φορά ο έμπειρος πόιντ γκαρντ έδειξε τον τουλάχιστον δύστροπο χαρακτήρα του, με τον Μάικ Μαλόουν να περνά το βράδυ της ίδιας μέρας στην αντεπίθεση για να υποστηρίξει τον σέντερ της ομάδας του Ντένβερ.

" Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στον Μπέβερλι, δεν τον ακούω. Αν μιλούσε για παράδειγμα ο Λέοναρντ, ίσως τον άκουγα" ήταν η ατάκα του προπονητή των Νάγγετς για τον πόιντ γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς που συνεχώς προκαλεί, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων και το τελευταίο διάστημα έχει δώσει αρκετά δικαιώματα για να στραφεί ο κόσμος εναντίον του.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ