NBA

Ο Πολ έσωσε στο τέλος τους Ρόκετς

Ο Πολ έσωσε στο τέλος τους Ρόκετς
AP Photo/Tony Gutierrez AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Μία τάπα του Κρις Πολ σε σουτ του Τζέιλεν Μπράνσον στο τέλος έσωσε τους Ρόκετς κόντρα στους Μάβερικς, με το Χιούστον να παίρνει τη νίκη με 94-93.

Το σερί νικών των Ρόκετς έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο να τελειώσει. Ο Κρις Πολ ωστόσο δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο και με μία τάπα στο φινάλε του αγώνα στον Τζέιλεν Μπράνσον βοήθησε το Χιούστον να πάρει τη νίκη με 94-93 και να φτάσει τις 8 συνεχόμενες νίκες.

Χιούστον και Ντάλας πρόσφεραν στον κόσμο ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, στο οποίο πήγαιναν πόντο-πόντο σε μεγάλο μέρος του.

Κι αν οι Ρόκετς κατάφεραν κάποια στιγμή να ξεφύγουν με 81-72 στο τέλος της τρίτης περιόδου - παρά το γρήγορο φόρτωμα με 5 φάουλ του Τζέιμς Χάρντεν - οι Μαβς βρήκαν τρόπο να επιστρέψουν στο ματς. Απλώς δεν μπόρεσαν να πάρουν και τη νίκη. Δεν θα τους άφηνε ο Πολ.

Ο Έρικ Γκόρντον με 26 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Χάρντεν να προσθέτει 20 πόντους και τον Κλιντ Καπέλα 17 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Για τους Μάβερικς, ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 19 πόντους, 15 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας) και 9 ασίστ, ο Μπράνσον 18 πόντους και ο Μαξ Κλέμπερ 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.

ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ: Ντόντσιτς 19 (15 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Μπράνσον 18 (7 ριμπάουντ), Φίνεϊ-Σμιθ 4, Χάρνταγουεϊ 9, Πάουελ 9, Κλέμπερ 10 (11 ριμπάουντ), Τζάκσον 7, Χάρις 8, Νοβίτσκι 6, Λι 3

ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ: Τάκερ 9 (7 ριμπάουντ), Καπέλα 17 (12 ριμπάουντ), Χάρντεν 20, Πολ 9 (9 ασίστ), Γκόρντον 26, Ρίβερς 2, Γκριν 11 (7 ριμπάουντ), Νένε, Σάμπερτ

Δείτε εδώ την κατάταξη σε όλους τους ομίλους του ΝΒΑ

AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ