NBA

Ο περίπατος του Ρόντο και τα ασύλληπτα στατιστικά του Ρόκετς - Λέικερς

Ο περίπατος του Ρόντο και τα ασύλληπτα στατιστικά του Ρόκετς - Λέικερς

Ο Τζέιμς Χάρντεν σούταρε περισσότερες βολές από τους Λέικερς, οι Ρόκετς είχαν τα μισά ριμπάουντ από τους αντιπάλους τους κι ο Ραζόν Ρόντο σκόραρε ένα από τα πιο ανοιχτά λέι-απ στην ιστορία των playoffs (VIDEO).

Η εικόνα των Ρόκετς στο Game 4 της ημιτελικής σειράς της Δυτικής Περιφέρειας ήταν κακή, κάκιστη. Οι Λέικερς πήραν εύκολα τη νίκη για το 3-1 και αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στο φινάλε δεν θα είχαν δώσει δικαίωμα στην ομάδα του Χιούστον να πιστέψει σε μια τρελή ανατροπή, σίγουρα όμως ο Μάικ Ντ' Αντόνι θα πρέπει να προβληματίζεται από τη συνολική εικόνα των παικτών του που ήταν αποκαρδιωτική.

Ένα λέι-απ του Ραζόν Ρόντο στις αρχές της τέταρτης περιόδου δείχνει την απαράδεκτη προσπάθεια που (δεν) έκαναν οι Ρόκετς στην άμυνα, με μερικούς αριθμούς να προκαλούν εντύπωση και ερωτηματικά για το πόσο θέλει (ή δεν θέλει) να πετύχει η παρέα των Τζέιμς Χάρντεν - Μάικ Ντ' Αντόνι. Ο Μούσιας τελείωσε τον αγώνα με 2/11 σουτ και 16/20 βολές, με τις 20 εκτελεσμένες να είναι περισσότερες από όσες είχαν όλοι οι Λέικερς μαζί (15/16). 39 βολές μέτρησαν οι Ρόκετς, που είχαν τα μισά ριμπάουντ (52-26), μόλις 28 εύστοχα σουτ αλλά και 42.4% στο τρίποντο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ