NBA

Ο Πάτρικ Μπέβερλι (ξανα)πέρασε τα όρια με θύμα τη Μισέλ Ρόμπερτς

Los Angeles Clippers' Patrick Beverley celebrates with Kawhi Leonard, right, during the team's NBA basketball game against the New Orleans Pelicans on Saturday, Aug. 1, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP)
Los Angeles Clippers' Patrick Beverley celebrates with Kawhi Leonard, right, during the team's NBA basketball game against the New Orleans Pelicans on Saturday, Aug. 1, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP) KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Ο Πάτρικ Μπέβερλι ήταν πρωταγωνιστής σε μία άσχημη στιγμή στη "φούσκα", αφού επιτέθηκε φραστικά στην εκτελεστική διευθύντρια της NBPA, Μισέλ Ρόμπερτς, την ώρα των συζητήσεων για το μέλλον της φετινής σεζόν.

Οι ώρες που ακολούθησαν την απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς να μην κατέβουν στο Game 5 με τους Ορλάντο Μάτζικ ήταν δραματικές για το ΝΒΑ. Για αρκετές ώρες, τα πάντα κρέμονταν από μια κλωστή, με το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη να φτάνει σε οριακό σημείο. Σε τέτοιο βαθμό που συζητήθηκε ακόμη κι η οριστική διακοπή της σεζόν και η αποχώρηση από τη "φούσκα" της Disney World.

Το τεταμένο κλίμα που υπήρχε και η ένταση που παρατηρήθηκε στη διάρκεια των συζητήσεων μεταξύ των παικτών καταγράφηκε από τους δημοσιογράφους, όπως αντίστοιχα καταγράφηκε η φραστική επίθεση που έκανε ο Πάτρικ Μπέβερλι στη Μισέλ Ρόμπερτς, την ώρα που η εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης Παικτών εξηγούσε τις οικονομικές παραμέτρους της ενδεχόμενης διακοπής της σεζόν.

Όπως αναφέρει το Yahoo!Sports, ο γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς τη διέκοψε αρχικά με άκομψο τρόπο, τονίζοντας πως διαφωνεί με τη συλλογιστική και τη φιλοσοφία όλων όσων έλεγε. Η Μισέλ Ρόμπερτς (δικηγόρος στο επάγγελμα) συνέχισε να καταθέτει τα νούμερα και τις επικείμενες απώλειες σε έσοδα για παίκτες και ομάδες, ρωτώντας τον παράλληλα αν μπορεί να συνεχίσει χωρίς να διακοπεί εκ νέου.

Τότε ο Πάτρικ Μπέβερλι φώναξε " όχι, γιατί εγώ πληρώνω τον μισθό σου". Μία ατάκα που δημιούργησε έντονο εκνευρισμό σε πολλούς παίκτες, μεταξύ των οποίων ο Κρις Πολ (πρόεδρος της NBPA) και ο Γιουντόνις Χάσλεμ, οι οποίοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τη Μισέλ Ρόμπερτς και να την "πουν" στον γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, τονίζοντάς του πως ενδεχόμενη νέα ένδειξη ασέβειας προς το πρόσωπό της δεν θα γίνει ξανά αποδεκτή.

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ