NBA

Ο Πάου Γκασόλ αποκάλυψε τα δύο παρατσούκλια που είχε στους Λέικερς

Ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Πάου Γκασόλ
Ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Πάου Γκασόλ AP PHOTOSTEVE C. WILSON.JPG

Δεν ξεχνά τον Κόμπι Μπράιαντ ο Πάου Γκασόλ, που αποκάλυψε στη La Resistencia τα δύο παρατσούκλια που του είχαν βγάλει οι συμπαίκτες του στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τη μέρα που ο Πάου Γκασόλ αποχώρησε από τους Λέικερς, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ωστόσο ο Ισπανός δεν ξεχνά όσα έζησε στην επταετία του στο Λος Άντζελες. Σε συνέντευξή του στη La Resistencia μάλιστα θυμήθηκε και τα δύο παρατσούκλια που του είχαν βγάλει οι συμπαίκτες του, με το ένα να έχει και ένα πολύ ιδιαίτερο background.

" Μου έδωσαν δύο παρατσούκλια. Με φώναζαν Spaniard από την ταινία Μονομάχος και έπαιζαν το soundtrack στα αποδυτήρια. Ο Κόμπι με φώναζε όμως Πάμπλο. Πάντα προσπαθούσε να ανάψει μια φωτιά μέσα μου, με φώναζε Πάμπλο λόγω του Εσκομπάρ! Όχι επειδή εκείνος ήταν διακινητής ναρκωτικών, αλλά επειδή ήθελε να έχω το ένστικτο του δολοφόνου στο παρκέ. Ήθελε να είμαι επιθετικός για να με συγκρίνει με εκείνον" είπε ο Γκασόλ, που ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από τον θάνατο του Μπλακ Μάμπα ...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ